Тъмните тайни на миналото: Джъстин Тимбърлейк реагира на разкритията на Бритни Спиърс за направен аборт от него

бритни спиърс
Снимка: Getty

Заровените тайни от миналото на Джъстин Тимбърлейк излизат наяве, но поп певецът не изглежда разклатен от шокиращите разкрития за връзката му с Бритни Спиърс - поне не на пръв поглед. 

Източник каза пред Entertainment Tonight, че с предстоящото издаване на мемоарите на Спиърс, озаглавени "The Woman in Me", певецът се опитва да гледа напред. „Джъстин се фокусира върху собственото си семейство и се опитва да не се занимава с мемоарите на Бритни“, казва източникът.

„През последните години Джъстин се опитваше да подкрепя Бритни от разстояние. Двамата излизаха толкова отдавна, но той все още изпитва уважение към нея. Джъстин и Джесика просто искат всички да растат и да се развиват, вместо да продължават да изтъкват миналото", сподели още неназованият източник.

Във вторник People разкри откъс от книгата на Спиърс, където тя твърди, че е направила аборт, след като е забременяла от Тимбърлейк в ранните години на връзката им, когато е била на 19 години.

„Беше изненада, но за мен не беше трагедия. Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм очаквала един ден да имаме семейство. Просто се случи по-рано, отколкото очаквахме.“  написа Спиърс за бременността си – "Но Джъстин определено не беше доволен от бременността. Той каза, че не сме готови да имаме бебе в живота си, че сме твърде млади."

бритни спиърс
Снимка: Getty/Gulliver

Бритни Спиърс и 42-годишният Тимбърлейк бяха най-популярната двойка в музикалните среди от 1999 до 2002 г.

В дългоочакваните си мемоари певицата пише и за първата целувка, която споделила в тийнейджърските си години с Тимбърлейк - във времето, в което били в популярното детско предаване "Клубът на Мики Маус". В откъса, получен от People, Спиърс разкрива, че целувката се е случила, когато са били на преспиване с останалите деца от предаването. "[Веднъж] на преспиване играхме на "Истина или предизвикателство" и някой предизвика Джъстин да ме целуне", пише изпълнителката, според изданието. "Завучеше една песен на Джанет Джексън, когато той се наведе и ме целуна."

Тимбърлейк е женен за актрисата Джесика Бийл от 2012 г.. Заедно те имат двама сина - Сайлъс, на 8 години, и Финиъс, на 3 години. Спиърс и бившият ѝ съпруг Кевин Федърлайн също са родители на двама сина - Шон Престън, на 18 години, и Джейдън Джеймс, на 17 години.

Джъстин Тимбърлейк Джесика Бийл
Снимка: Getty

Източници споделят, че Джъстин Тимбърлейк е "притеснен" от мемоарите на Бритни, които трябва да излязат официално на 24 октомври.

През 2021 г. Тимбърлейк гласно изрази подкрепата си за Спиърс по време на нейната битка за попечителство. В поредица от туитове изпълнителят изрази своята солидарност към бившата си. "След това, което видяхме днес, всички трябва да подкрепяме Бритни в този момент. Независимо от миналото ни, добро или лошо, и без значение колко отдавна е било", написа Тимбърлейк. „Това, което ѝ се случва, просто не е правилно. Никоя жена никога не трябва да бъде ограничавана да взема решения относно собственото си тяло.“

бритни спиърс
Снимка: Getty/Gulliver

Той продължи: „Никой НИКОГА не трябва да бъде държан против волята си и не трябва да иска разрешение за достъп до всичко, за което е работил толкова усилено. [...] Джес и аз изпращаме нашата любов и нашата абсолютна подкрепа на Бритни през това време. Надяваме се съдилищата и семейството ѝ да оправят това и да я оставят да живее, както иска."

Попечителството на Спиърс официално приключи през ноември 2021 г.

Любовта на Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк в снимки

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти