Зрители нападнаха Мадона за външния ѝ вид на Грамитата. Ето какво има да им каже тя

Порой от негативни коментари заля Мадона след появата ѝ на последните награди "Грами" на 5-ти февруари. 

Певицата се появи на наградите в черен костюм с вратовръзка и мрежести ръкавици. Косата ѝ беше вързана в плитки. Фокусът на много от коментарите за 64-годишната Кралица на попа обаче са насочени не към облеклото ѝ, а към това как изглежда лицето ѝ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Зрителите са до голяма степен единодушни, че певицата, която обяви изпълнението на победителите в категорията за най-добро поп дуо - Сам Смит и Ким Петрас, се е обезобразила с пластични операции и не прилича на себе си. По-сдържаните коментари я критикуват, че не е избрала да остарее естествено и достойно, но, разбира се, има и хора, които отправят абсолютни обиди. 

Мадона реши да не затваря очи пред вълната от негативизъм и отправи съобщение в Инстаграм към хората, които критикуват външния ѝ вид през последните няколко дни. 

Мадона на наградите "Грами" 2023

„Вместо да се съсредоточат върху това, което казах в речта си, която беше за безстрашието на артисти като Сам и Ким – много хора избраха да говорят само за мои снимки в близък план, направени с фотоапарат с дълъг обектив от фотограф, които биха изкривили лицето на всеки!!" – написа Мадона. 

„Никога не съм се извинявала за нито един от творческите избори, които съм направила, нито за начина, по който изглеждам или се обличам, и няма да започна да го правя“, заяви певицата, която наскоро обяви ново световно турне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Медиите са ме унижавали от началото на кариерата ми, но разбирам, че всичко това е изпитание и съм щастлива, че мога да проправя пътека, така че на всички жени зад мен да им е по-лесно през идните години.“ – продължи Материалното момиче. 

Мадона дори цитира част от Break My Soul, хита от новия албум на колежката си Бионсе: "Няма да пречупите душата ми."

Звездата искаше да покаже ясно, че е много по-заинтересована от насърчаването на другите артисти, отколкото от унижаването на хората.

Мадона предизвикателно завърши изказването си срещу хейтърите: „Очаквам с нетърпение още много години на подривно поведение – прекрачване на граници – противопоставяне на патриархата – и най-вече наслаждаване на живота ми.“

Мадона на наградите "Грами" 2023

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти