Коя звезда пропусна шанса да целуне Мадона заедно с Бритни Спиърс през 2003 г.

Днес ще ви върнем в далечната 2003 г. (преди 20 години, да!), а събитието, за което всички говореха, беше едно горещо дамско изпълнение по време на музикалните награди на MTV.

Бритни Спиърс изскочи от сватбена торта, оскъдно облечена като булка, и започна да пее хита на Мадона „Like a Virgin“. В този момент беше ясно, че за принцесата на попа е дошъл моментът да изостави имиджа на доброто, невинно момиче.

Малко след това Кристина Агилера и самата Мадона се присъединиха към поп принцесата и зарадваха зрителите с наелектризиращо шоу, припомнят от US weekly. 

мадона бритни кристина
Снимка: Getty

Не само секси тоалетите бяха причината публиката да полудее. На фона на упорити слухове за вражда и съперничество между Кристина Агилера и Бритни Спиърс, двете поп диви си размениха по една страстна целувка с Мадона (но не и помежду си).

Този иконичен момент беше възроден в спомените на феновете, когато друга огромна звезда призна, че именно тя е трябвало да бъде на сцената до Мадона и Бритни, вместо Агилера.

мадона бритни кристина
Снимка: Getty

Това е самата Дженифър Лопес.

„Да, наистина беше така. Снимах филм в Канада и се срещнахме - аз, [Мадона] и Бритни [Спиърс] - за да го изрепетираме в нейния дом. Но впоследствие просто не можах да се измъкна от филма си“, спомни си Джей Ло пред E! News в интервю, публикувано във вторник, 17 януари. „Така че не можахме да го направим… Тогава поканиха Кристина Агилера да го направи.“

Явно госпожа Афлек наистина е имала желание да участва в скандалното шоу, защото искрено уточни: „Аз съм голям фен на Мадона. Винаги съм била.“

дженифър лопес
Снимка: Getty

Всъщност преди повече от година президентът на MTV Music Group Ван Тофлър призна, че Мадона е била хвърлила око на друга звезда за изпълнението.

„Беше дълъг път, за да стигнем до тази целувка на Бритни и Кристина, защото те не бяха непременно първите две дами в списъка“, каза Тофлър. „Това може да е първият път, когато става ясно, че първоначално обмисляхме Джей Ло. Това обаче не се случи.“

Дали изпълнението щеше да е точно толкова секси и шокиращо, ако Джей Ло беше успяла да се включи вместо Кристина Агилера? Можем само да предполагаме. Но това не значи, че около този музикален етюд нямаше скандали. И недоволни.

Всъщност само целувката на Бритни беше показана по телевизията, след което камерите се отместиха, за да уловят реакцията на бившия ѝ приятел Джъстин Тимбърлейк. Двамата тъкмо бяха скъсали и явно от MTV искаха да се възползват от ситуацията, създавайки сензация.

Беше странно“, коментира Агилера пред Анди Коен по време на интервю за радио Sirius XM през 2018 г.Те отрязаха [моята целувка], за да отразят реакцията на Джъстин. Беше евтин номер. Видях заглавията във вестниците на следващия ден и си казах: „О, добре, предполагам, че са ме пропуснали.“

Въпреки това нескрито разочарование, по-късно Кристина подчерта, че не таи обида относно изявата с Мадона и Бритни.

„Тогава всичко се случи толкова бързо“, каза тя пред Apple Music през 2020 г. „Но онази вечер имах и самостоятелно излизане на сцената. Беше на песента „Fighter“, заедно с Дейв Наваро. Беше страхотно изпълнение. Така че бях доволна.“

За Кристина Агилера може този момент да не е бил особено значим, но Мадона и Бритни често са говорили за целувката си на сцената.

През януари 2022 г. Мадона разкри желанието си отново да пее със Спиърс.

„По дяволите, да, трябва“, отговори в Instagram, след като фен попита дали би направила още едно световно турне в бъдеще. „На стадион. Аз и Бритни [Спиърс], какво ще кажете за това? Да, не съм сигурна, че идеята ще ѝ допадне, но би било наистина страхотно. Можем да възпроизведем оригиналната целувка.“

Въпреки че желанието ѝ все още не се е сбъднало, двете поп звезди се събраха на сватбата на Бритни със съпруга ѝ Сам Асгари през юни 2022 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Целувам неповторимата Мадона 💋 !!!“, написа Бритни в Instagram през юни 2022 г., публикувайки сладка снимка с колежката си. „Толкова съм поласкана, че дойде на сватбата ми!”

Асгари, от своя страна, коментира снимката шеговито: „Минути след като се оженихме, ти ми изневери 🤬🤬🤬.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти