Дженифър Лопес за предизвикателството на смесеното семейство: „Беше период на емоционален преход“

Щастлива, омъжена от няколко месеца и в очакване на излизането на новия си филм – така Дженифър Лопес започва своята 2023 година.

По време на интервю, свързано с предстоящата премиера на романтичната екшън комедия „Shotgun Wedding“, в която си партнира с Джош Дюамел (сериала „Лас Вегас“), Джей Ло разкри как се чувства в новото семейство, което създаде с Бен Афлек.

Бен има три деца заедно с бившата си съпруга Дженифър Гарнър: 17-годишната Вайълет Ан, 13-годишната Серафина Роуз и 10-годишният Самуел. Лопес пък е майка на двама 14-годишни близнаци – Макс и Еме, с бившия си Марк Антъни. Семейната математика е ясна – в новото семейство Афлек живеят цели 5 деца, почти всички от които в тийнейджърска възраст. Звучи като предизвикателство, нали?
 

Не и според госпожа Дженифър Лин Афлек.

„Заживяхме заедно с децата, така че наистина беше един вид емоционален преход, но в същото време сякаш всичките ми мечти се сбъднаха.“, каза тя в интервю за Today, излъчено на 16 януари, предаде glamour. „Беше феноменална година. Мисля, че най-добрата ми година, откакто децата ми се родиха.“

Своя съпруг Джей Ло описа като „мъж мечта“ и „очарователен“. В момента тя подготвя нов албум със заглавие „This Is Me…Now“ („Това съм аз сега“), който е посветен именно на Бен.

Проектът може да се възприеме като продължение на албума ѝ от 2002 г. „This Is Me…Then“ („Това съм аз тогава“), който бе вдъхновен от любовната им история преди да се разделят.

Музикалният проект на Дженифър изглежда е своеобразна равносметка на пътя, който с Бен са изминали до повторното си влюбване и израстването, което им е било нужно, за да се открият отново.

„Изминахме дълъг път“, разсъждава още Дженифър. „Това, което мисля, че се питам през целия си живот, е истинска ли е любовта? Съществува ли истинската любов? Това е, когато двама души се събират и си кажат: ще бъда до теб, каквото и да става; и ще преодоляваме всичко заедно.“

Наскоро Бен Афлек изненада клиентите на закусвалня в Медфорт, Масачузетс тази седмица, като им сервира кафе и понички в униформа на заведението. Пред Today обаче съпругата му не издаде каква е била причината за забавната изява.

От Glamour припомнят, че в интервю през ноември 2022 г. Дженифър Лопес разкри, че тя и Бен Афлек е трябвало да подходят деликатно с децата си, когато се влюбиха отново през пролетта на 2021 г.

„Вече бяхме родители и трябваше да стъпваме леко и внимателно, за да могат децата ни да ни подкрепят…“, разсъждава тогава Джей Ло.

Според нея историята им с Бен е специална и красива именно защото двамата са се познавали преди много години и е трябвало да изминат различни пътища, за да се преоткрият.

Дженифър Лопес Бен Афлек
Снимка: Getty

„Направихме красиви неща поотделно, създадохме невероятните си деца.“

Според Дженифър е било важно с времето двамата да се превърнат в достатъчно завършени личности, за да се пресекат пътищата им отново. Тя приема възраждането на любовта им след толкова години и житейски събития като съдбовно и много ценно.

„Така е искала Вселената“, разсъждава тя. „И след това беше сякаш: „Бум, това е.“ И двамата бяхме много сигурни.“

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти