Последвай този съвет от принц Хари, за да се чувстваш по-добре

Да отделиш време за себе си е предизвикателство дори за принц Хари, но изглежда, че 37-годишният баща на две деца е намерил начин.

Херцогът на Съсекс гостува на виртуалното събитие Inner Work Day на платформата за личностно развитие Better Up, където сподели колко важно е всеки ден да намираме време, за да се съсредоточим върху себе си.

„Грижата за себе си е първото нещо, което отпада. Щастлив съм да призная това - като съпруг, като баща“, сподели той.

Хари признава, че всяка сутрин създава прозорец от 30 до 45 минути, за да направи нещо за себе си, разказват от People. От думите му разбираме, че 2-годишният Арчи вече ходи на училище, докато Лилибет, родена през юни 2021, по това време още спи.

„Едното от децата ми е на училище. Другото си взима дрямка. В програмата ни има прекъсване“, каза той. „Така че времето е или за тренировка, за разходка на кучето, излизане сред природата или може би медитация.“

В заключение принц Хари коментира фокуса си върху психичното здраве. „Изисква усилия, но от цялата работа, която вършим, и цялата работа, към която сме привлечени, това е най-пълноценната работа – освен да бъда баща“.

Принц Хари през годините

Докато гостува на благотворително градинско парти през лятото, принц Хари сподели на Ед Шийрън, че „две деца определено значи жонглиране“. Пред друг гост на същото събитие херцогът на Съсекс призна, че Лили е „много кротка“.

„Досега имахме късмет“, каза той. „Тя е много кротка и изглежда щастлива, че просто да си седи, докато Арчи тича наоколо като луд.“

Първа снимка на Лилибет успяхме да видим през декември, когато принц Хари и Меган Маркъл споделиха своята коледна картичка. Припомнете си тук ► Ето я и Лилибет! Вижте дъщерята на Меган и Хари заедно с порасналия Арчи в изпълнената с любов коледна картичка на семейството

Отличителни кралски моменти от 2021

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти