След погребението: Хари е шокиран, може и да не се върне повече във Великобритания

принц хари уилям
Снимка: Getty

Принц Хари бил силно „шокиран“ от изключително „студеното посрещане“, което получил от кралското семейство, когато се върнал в родината си за погребението на дядо му принц Филип, научихме от Vesti.bg.

Кралски експерт твърди, че това дори може да накара Хари, да отмени пътуването си от САЩ през юли, което беше планирано отдавна, пише Daily Mail.

35-годишният херцог на Съсекс, който живее в огромно имение в Санта Барбара, Калифорния със съпругата си Меган Маркъл и 1-годишният им син Арчи, трябва да се върне в Англия за откриването на статуя на майка му принцеса Даяна.

Пътуването обаче е под въпрос, а експерт споделя:

„Някои членове на кралското семейство го посрещнаха толкова студено, когато се върна за погребението на принц Филип, че вероятно е бил шокиран“.

Възможно е принц Хари да използва раждането на второто му дете, което трябва да се роди точно през лятото, като „удобно извинение“ да не се срещне със семейството.

Статията на принцеса Даяна трябва да отбележи 20 години от смъртта ѝ и да отдаде почит на позитивното ѝ влияние във Великобритания и по целия свят. Тя ще бъде поставена в градините на двореца Кенсингтън на 1 юли 2021 г., когато Даяна щеше да навърши 60 години.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти