Меган и Арчи са разговаряли с кралицата преди погребението на принц Филип

кралица Елизабет Меган Маркъл Арчи
Снимка: Getty

Въпреки че не успя да присъства лично, Меган Маркъл очевидно се е погрижила лично да се свърже с кралица Елизабет, за да изрази съболезнованията си преди погребението на принц Филип в събота.

Понастоящем херцогинята на Съсекс е в напреднала бременност с второто си дете – момиченце, което трябва да се роди през лятото – и затова лекарите я посъветвали да не предприема дългото пътуване до Великобритания. Източници обаче потвърдиха пред “Vanity Fair”, че Меган наистина е гледала погребението по телевизията от дома си в Монтесито и е написала на ръка сърдечно писмо от нея и Хари, което е поставено до венеца им на тревните площи пред параклиса „Сейнт Джордж“.

Прочетете тук повече за специалния жест на Меган Маркъл за погребението на принц Филип >>>

принц чарлз уилям хари
Снимка: Getty

Друг източник разкри пред “People”, че „Меган е разговаряла с Хари преди погребението на дядо му“, както и че „Меган и Арчи също разговаряха с кралицата по-рано тази седмица“. През февруари Хари разкри пред Джеймс Кордън, че двамата с Меган редовно са осъществявали видеоразговори с кралица Елизабет и принц Филип по време на цялата пандемия, добавяйки: „И баба ми, и дядо ми ползват Zoom, виждали са как Арчи тича и си играе наоколо“.

Въпреки че не успя да присъства лично, Меган Маркъл очевидно се е погрижила лично да се свърже с кралица Елизабет, за да изрази съболезнованията си преди погребението на принц Филип в събота.

Погребението на принц Филип

Източникът също добави, че „Меган и Хари поддържат връзка всеки ден“ по време на престоя му във Великобритания: „Тя знае, че пътуването до Англия е трудно за Хари. Той не искаше да оставя Меган и Арчи сами. Меган го уверяваше всеки ден, че те са добре. Не искаше той да се тревожи.“

Но тези успокояващи разговори не попречиха на Хари да иска да се върне обратно при жена си и да отлети за Лос Анджелис във вторник, ден преди 95-ия рожден ден на кралица Елизабет. „Хари се почувства ужасно, оставяйки Меган сама, измина много тежка седмица и той иска да се върне при нея възможно най-скоро“, заяви източник пред “Vanity Fair”.

Но двамата все още няма да могат да се съберат, тъй като след като се върне в САЩ, Хари ще трябва да остане под карантина за още една седмица и да да си направи тест за COVID-19, преди най-накрая да види съпругата и сина си.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти