Специалният жест на Меган Маркъл за погребението на принц Филип

Меган Маркъл
Снимка:

Макар и да не присъства на погребението на принц Филип, Меган Маркъл все пак отдаде почит на покойния съпруг на Елизабет Втора.

Херцогинята на Съсекс, която е в напреднала бременност с второто си дете, не получи медицинско одобрение да лети от Калифорния, където са установени заедно с принц Хари, до Лондон, за да придружи съпруга си на събитието.

Погребението на принц Филип

Освен че е наблюдавала погребението от дома си, Меган Маркъл е направила още един жест към херцога на Единбург. Заедно с принц Хари са изпратили специален венец, допълнен от бележка, надписана ръкописно от херцогинята.

Украсата включва цветя със специално значение по идея на двойката, разказват от Harper's Bazaar - растението меча стъпка, един от символите на Гърция, което е препратка към корените на принц Филип, както и морска падуба, представляваща службата на покойния на херцог на Единбург в Кралските военноморски сили.

Венецът е изработен от флориста Уилоу Кросли, работил преди това върху аранжировки за сватбата на Меган и Хари през 2018 г., както и за кръщенето на техния син Арчи в замъка Уиндзор.

Двойката почете паметта на принц Филип с послание в официалния сайт на организацията си Арчиуел (Archewell) в деня на смъртта му. То съдържаше следните думи, изписани с бели букви на тъмен фон: „В памет на Негово Кралско Височество херцога на Единбург, 1921-2021 г. Благодарим за преданата служба. Ще липсвате много на всички“.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти