Неочаквано: Хари се прибра в Калифорния при Меган и Арчи

хари меган маркъл
Снимка: Getty

Макар да има надежда за помирение между братята Хари и Уилям, които бяха забелязани да си говорят след погребението на принц Филип в събота, херцогът на Съсекс се е сблъскал с „доста студенина“ у дома. Припомнете си повече ТУК >>>

Кралските репортери съобщиха, че той е решил да удължи престоя си с няколко дни и приеха това като доказателство, че бавно и сигурно започва да изглажда отношенията си с членовете на кралското семейство. 

Противно на всички очаквания обаче Хари вече се е завърнал при бременната си съпруга и 2-годишния си син, съобщиха Daily Mail. Забелязан е да напуска имението на Фрогмор вчера в 4 часа следобед. Напомняме, че Меган Маркъл не го придружи на погребението, но все пак отдаде почит на покойния съпруг на Елизабет Втора.

Това означава, че Хари няма да бъде във Великобритания за рождения ден на кралица Елизабет Втора, която днес навършва 95 години. С мъка отбелязваме, че това е нейният най-самотния си рожден ден досега и първи без принц Филип за последните седем десетилетия. Заради извънредната обстановка Нейно Величество ще прекара деня сама в двореца Уиндзор, заобиколена единствено от персонала си.

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

Принц Чарлз няма да посети майка си, защото след разговора с Хари и Уилям е заминал за имението си в Уелс, за да оплаква извън обсега на таблоидите покойния си баща, да остане насаме със себе си и да обмисли следващия си ход. Херцозите на Кеймбридж Уилям и Кейт и други членове на кралското семейство също ще поздравят монарха само по телефона.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти