Принц Хари се е сблъскал с „доста студенина“ и „негодувание“ от семейството си след завръщането във Великобритания

принц Хари
Снимка: Getty

Макар да има надежда за помирение между братята Хари и Уилям, които бяха забелязани да си говорят след погребението на принц Филип в събота, Daily Mail съобщава, че херцогът на Съсекс се е сблъскал с „доста студенина“ у дома.

Според твърденията неговата леля принцеса Ан, чичо му принц Едуард и съпругата на Едуард, Софи, не са удостоили принц Хари с внимание преди или по време на погребението на Филип, предават от Cosmopolitan.

„Съществува дълбоко чувство на защита към кралицата и негодувание към Хари“, казва източник. „Малко е съчувствието към него след това, което двамата с Меган казаха при Опра.“

В интервю за американската телевизионна водеща херцогът и херцогинята на Съсекс, които се оттеглиха от задължения като висши членове на кралското семейство, обсъдиха открито тормоза, борбата с психичното здраве и расизма, които Меган Маркъл заяви, че е изпитала като част от институцията. Принц Хари засегна още и обтегнатите си отношения с принц Чарлз и принц Уилям.

Според източника на Daily Mail кралските особи не са поели много отговорност след твърденията на двойката в интервюто. „Те все още са много разстроени. Обединили са се в единен фронт за кралицата. Всички смятат, че той се е държал ужасяващо“, коментира той за принц Хари.

Анонимен източник казва за The Sun, че макар да „не се знае какво е казано при затворени врати и когато камерите са изключени“, „Хари и Уилям изглеждаха сърдечни, докато камерите ги снимаха и това изглежда проправи път за Чарлз да се присъедини към тях, когато всички са си тръгнали.“

Погребението на принц Филип

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти