Принц Чарлз отговори на твърденията, че е спекулирал с цвета на кожата на Арчи

От Кларънс Хаус отговориха на твърденията, че принц Чарлз е членът на кралското семейство, спекулирал с цвета на кожата на Арчи - сина на принц Хари и Меган Маркъл. Двойката спомена за случилото се в интервюто си пред Опра Уинфри от март тази година.

През уикенда се разпространиха твърдения на американския писател Кристофър Андерсен. Според откъс от предстоящата му книга „Братя и съпруги: Личният живот на Уилям, Кейт, Хари и Меган отблизо“ Чарлз е направил въпросния коментар в деня, когато е обявен годежът на херцога и херцогинята на Съсекс.

Андерсън пише, че сутринта на 17 ноември 2017 г. принц Чарлз и съпругата му Камила Паркър-Боулс разговаряли, когато Чарлз попитал: „Чудя се как биха изглеждали децата им?“ Според източник Камила изглеждала „донякъде изненадана“, когато отговорила: „Абсолютно прекрасни, сигурна съм“. След това, „понижавайки гласа си“, принц Чарлз пояснил: „Искам да кажа, какъв според теб какъв може да бъде цветът на кожата им?“

От резиденцията на принца на Уелс и херцогинята на Корнуол отговориха на тези твърдения с думите: „Това е измислица и не заслужава по-нататъшен коментар.“

Принц Хари и Меган Маркъл обвиниха член на кралското семейство – изяснявайки, че това не е кралица Елизабет, нито съпруга ѝ принц Филип – в расизъм по време на разговора с Опра Уинфри по-рано тази година. Припомнете си тук ► Меган Маркъл с шокиращо признание: "Кралското семейство се страхуваше, че Арчи ще се роди с тъмна кожа"

Меган твърди, че по време на бременността ѝ с Арчи са били налице „притеснения и разговори за това колко тъмна може да бъде кожата му, когато се роди“, припомнят от HELLO!

30 кралски скандала, които разтърсиха монархията

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти