Арчи с очарователна снимка за 2-рия си рожден ден

меган хари арчи
Снимка: Getty/Gulliver

Синът на Меган Маркъл и принц Хари навърши 2 годинки вчера, а за да отбележи поводът, двойката сподели празничен кадър.

В официалния сайт на своята организацията си Archewell херцогът и херцогинята на Съсекс публикуваха снимка на Арчи, на която рожденикът е облечен с пуловер, дънки и кецове и държи връзка от няколко балона.

Арчи
Снимка: Archewell.com

За съжаление на кралските почитатели, които очакваха да видят повече от порасналия 2-годишен син на Меган и Хари, на кадъра той е показан в гръб. Снимката вероятно е направена от неговите родители, а градините от снимката приличат на тези в имението на двойката в Монтесито, Санта Барбара, което възлиза на стойност 15 милиона долара, отбелязват от HELLO!.

По-рано вчера херцогът и херцогинята на Съсекс публикуваха изявление, с което по повод рождения ден на сина си насърчават дарения в полза на Световния алианс за ваксини и имунизации (GAVI).

„През последните две години бяхме дълбоко трогнати да почувстваме топлината и подкрепата към нашето семейство в чест на рождения ден на Арчи. Много от вас даряват на благотворителни организации от негово име и отбелязват повода, като се отблагодаряват на обществото или му правят услуга - всичко това чрез добротата на вашите сърца“, пише в своето съобщение двойката.

Прочетете още тук: Меган Маркъл и принц Хари с трогателно послание за втория рожден ден на Арчи

Вчерашният ден донесе на Арчи и пожелания от роднините му в британското кралско семейство. Повече прочетете тук: Арчи празнува 2-ри рожден ден: вижте как го поздрави Елизабет Втора, принц Чарлз и още членове на кралското семейство

Прочетете още за Арчи:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти