Дъщерята на Хари и Меган „ще остави следа“, твърди астрологът на принцеса Даяна

колаж Даяна Хари Меган
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс вече се радват на дъщеря, а кралските наблюдатели вече се чудят на кого ли ще прилича тя – не само на външен вид, но и по характер.

Астрологът Деби Франк има някои прогнози, базирани на астрологичния знак и рождената дата на бебето Лилибет, разказват от британското издание HELLO! Франк е работила с Даяна Спенсър от запознанството им през 1989 г. и остават близки до смъртта на принцесата на Уелс през 1997 г.

След смъртта на най-видния член на кралското семейство, роден под знака на Близнаци – принц Филип, мъдрата и забавна енергия на тази зодия ще бъде продължена от новородената дъщеря на Меган Маркъл и принц Хари, смята астрологът.

Вълнуващият живот на принц Филип през годините

Близнаците обикновено са весели, игриви, винаги готови с остроумен отговор, общителни и млади по душа. Малката Лилибет „Лили“ Даяна е единствената с този астрологичен знак, бивайки заобиколена от няколко Телци - брат ѝ Арчи, нейните братовчеди принцеса Шарлот и принц Луи, както и нейната баба, кралица Елизабет, на която е кръстена.

Докато земният знак Телец е изключително стабилен, Близнаците са по-щури. Телците са по-уравновесени, а Близнаците са склонни да се реят в облаците. На пръв поглед те са противоположности, но умеят и да поддържат баланс помежду си, както доказва и дългият брак на кралица Елизабет и принц Филип.

От 29 май - Ретрограден Меркурий в Близнаци и как влияе на знаците

Едно нещо, което предвещава отношенията с нейния брат Телец Арчи, е, че в рождената му карта Луна и Марс се намират в Близнаци, което дава на двамата естествен афинитет към едни и същи неща.

Луната на Лили е в Овен, така че със сигурност дъщерята на Меган и Хари ще бъде наясно какво иска във всяка ситуация. Не е изключено тя да ръководи по-големия си брат. Според Франк тя носи чувствителност и ярко въображение. Родена да бъде забелязана, нейният 10-ти дом Слънце я тласка в светлината на прожекторите.

Ако вярваме на звездите, Лилибет Даяна е предопределена да направи своя отпечатък върху света. Съдейки по нейното Слънце, разположено толкова близо до северния възел, свързан със съдбата, изглежда, че тя ще осъзнае причината да се появи на този свят още на ранен етап в живота си.

Слънчевият знак на принцеса Даяна, бабата на Лили, е Рак, а при бебето Венера и Марс са в този знак. По този начин Лилибет резонира с линията на Рака в семейството, която е отразена при нейния чичо Уилям (Слънце и Луна в Рак), леля ѝ Кейт (Луна в рак) и майка ѝ Меган (Марс и асцендент в Рак). Семействата често показват този вид астрогенетичен отпечатък, при който знаците се повтарят през поколенията.

Златните правила на принцеса Даяна, които всеки родител трябва да знае

Очаква се Лили да порасне като бъбрива и любознателна личност, която обича да бъде сред хора. Екстроверт с интригуващ характер, който привлича хората към себе си, и умение да се свързва с другите, като използва своята чувствителност, за да тласне живота им към по-добро.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти