На крилете на любовта: Момчил от "Игри на волята" на романтична почивка в Италия

Освен, че ни възхити с умствените си и физически способности в "Игри на волята" сезон 5, Момчил Василев разтопи сърцата ни с любовната му история с жената на неговия живот - Боряна.

Красивата дама се превърна за малко в част от предаването, въпреки че е много срамежлива, както самата тя призна, когато дойде да види Момчи малко преди решаващата финална битка. Тогава всички зрители успяха да усетят голямото уважение и любов, които изпитват тези двама млади души един към друг. 

Момчил може и да беше втори в "Игри на волята" 5, но е първи в сърцето на Боряна.

След предаването двамата са решили да наваксат изгубеното време, в което са били отделени един от друг, и са се отправили на пътешествие до една от най-романтичните дестинации - Италия. 

Двойката сподели няколко мили кадъра от екскурзията си е в социалните мрежи. Въпреки че времето не е било много добро, двамата изглежда не са позволили това да развали настроението им и все пак са си създали незабравими и хубави спомени.

"Когато замръзваш по италианските улици, дъждът те вали, но настроението е топ", пише Боряна.

Двамата са посетили града Бари, който е на море и да отидеш там през зимата е нещо като да отидеш във Варна през януари. 

►Истинска любов: вижте приятелката на Момчил от "Игри на волята", с която са заедно от ученици  

Въпреки минусовите температури обаче, любовта в сърцата ги грее. Феновете им в коментарите ги заляха с позитивни коментари:

Пример за перфектната двойка! Пожелавам ви много здраве, щастие и сбъднати мечти заедно! 

Моите двама сладури, обичам ви много. Може да е само от малкия екран, но Момчи в Игрите е моят победител, а в живота е победител заради Боряна. Толкова много я харесах, прекрасна двойка сте, да знаете. Чисти и добри душ. Благословени празници! 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти