Дон Жуан в действие: Коя е жената, с която се целува Мастагарков от "Игри на волята"?

Професионалният модел Благомир Мастагарков е един от най-привлекателните мъже, участвали в  "Игри на волята: България". Въпреки това, той в момента няма жена до себе си. 

В края на приключенското риалити, малко преди решаващата финална битка, когато участниците от сезон 5 се срещнаха с най-близките си хора, Благо си пожела в сезон All Stars да го чака неговата бъдеща приятелка. Това подсказа, че той се надява в съвсем скоро време да намери любовта.

Как ли се развива животът му в тази посока и докъде е стигнал с търсенето си? Изглежда Мастагарков е една стъпка по-близо до това да си има приятелка или поне това ни показаха няколко кадъра, разпространени в социалните мрежи през седмицата. На тях Мастагарков е заснет как е на път да се целуне красива дама.

Коя ли е тази късметлийка? Това е певицата Цветина и се оказва, че това не са кадри, заснети от любопитни папараци, а снимки от предстоящ клип или от „филм“, както пише самата изпълнителка в Инстаграм.

"Предстои нещо зрелищно. ФИЛМ ИЛИ ПЕСЕН ? Няма да ви издаваме, ще оставим на въображението ви", написа тя.

В коментарите под публикацията потребителите имат разногласия. Някои пожелават успех на съвместния им проект, други изказват неодобрение. 

Дори и да не са двойка обаче, химията между двамата е неоспорима!

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти