Млад и успешен: Рълев разкри за какво ще похарчи наградата си от "Игри на волята"

Зъботехникът Иван Рълев се превърна в голямата изненада в "Игри на волята" 5. От неуверено момче, нарочено за слабото звено в отбора на Гладиаторите, той се превърна в истинска машина на Арената, минавайки с лекота през всяко предизвикателство по пътя си към победата. Със сигурност победата на Рълев е резултат на блестящи качества на и извън Арената, което я прави абсолютно заслужена.

"Не можах да повярвам в първия момент. Когато дръпнах въженцето и моето знаме се вдигна, усетих едно леко отпускане, защото 3 месеца бях изключително фокусиран в това, което правя, и в самата игра. Усетих едно облекчение, все едно духът ти изчезва за момент. Рухнах емоционално и физически за миг и затова и толкова силно се разчувствах." – сподели Иван за момента, в който е осъзнал, че именно той е големият победител в сезон 5.

Въпреки, че не започна участието си по най-сигурния и уверен начин, Рълев твърди, че е влезнал в предаването със силен хъс за победа. Подценяването от страна на другите участници само го е амбицирало да им покаже, че е доста по-добър от това, което те си представят.

"Винаги съм вярвал много силно в себе си и затова нещата при мен се получават с лекота, защото се раздавам на 100% и в играта, и в живота като цяло", казва победителят.

Безспорно триумфът на Рълев в "Игри на волята" 5 се дължи не само на неговите физически качества, но и на силния му дух и устойчива психика. Той разкрива, че е бил психически подготвен за трите месеца в това приключение и е знаел, че трябва да бъда изключително фокусиран, за да успее.

Рълев също издаде тайната на силната си психика: "Аз съм човек, който слуша много подкасти, които ме развиват ментално. Правя подбор на важните неща за мен и през последните години успях да стиган до ниво на мислене, което може би е по-високо от това на връстниците ми".

Победителят в сезон 5 на "Игри на волята" вече има представа за какво ще изхарчи парите от наградата си - 100 000 лева:

"Те са един бонус. Аз не съм влязъл, за да спечеля тези пари, а за да победя. Парите бих ги инвестирал или в лабораторията си, или в недвижим имот."

"Реално съм обхванал цялата сфера и зъботехническата, и стоматологичната. Имам доста поръчки, които се засилиха след предаването. Хората искат да пробват, да водят." – разказва Рълев за професията си.

Зад успехите в работата му обаче стои много усилен труд. "Много ми е трудно. В последно време стоя до посред нощите в лабораторията", споделя той.

Оказва се, че професионалният път на Рълев се насочва към сферата на зъботехниката заради ... една любов.

"Първата ми мечта, докато тренирах лека атлетика, беше да стана учител по физическо. Но тогава имах една много амбициозна приятелка, която искаше да учи медицина и ми каза: „Защо не запишеш една зъботехника, ти си сръчен и ще ти се получат нещата“. Запали ми интереса това нещо и искрата продължи в тази насока и се превърна в пожар", разкрива той.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти