Един за друг: кой е мъжът до Михаела от „Игри на волята“, който успява да смогне на екстремното ѝ темпо?

След снощния драматичен епизод на „Игри на волята“ вече очакваме всичко – неочаквани елиминации, разпад на коалиции и сформиране на нови, пълно преобръщане на игрите на арената... Един от големите конфликти, който видяхме при избора на капитани, беше в отбора на Безстрашните, където силната женска коалиция се разпадна окончателно, но по чия вина – на Джаферович или на Михаела, остава спорно.

Жени обвини Михаела, че заради нея и Ралица женската коалиция отдавна вече не съществува, след като преди две седмици и двете подкрепиха Филип за капитан на племето. Кой е крив и кой – прав, си остава в племето на Безстрашните, но е факт, че напрежението между Джаферович и Михаела ескалира доста и макар едната да опита да запази добрия тон, разделението вече е на лице. За това свидетелства и последното им място в териториалната битка вчера – макар да имаха голяма преднина в началото, Безстрашните все пак се озоваха на реката за първи път от началото на предаването.

Коя обаче е Михаела в реалния живот?

„Аз съм това, което наричат луда глава“, призна си красавицата още във визитката в началото на шоуто.

И наистина, когато я видяхме за първи път на малкия екран, дори не подозирахме, че зад чара и перфектната ѝ фигура се крие огън момиче, което няма страх от скорости, височини, дълбочини и въобще всичко, което вдига адреналина ѝ до небесата!

Михаела е на 26 години и е инструктор по парашутизъм. Хобитата ѝ във въздуха са парашутизъм и уингсют, на земята – ски, уейкборд, мотори, катерене, а под водата – фридайв и скубадайв.

В личния ѝ Instagram може да видите снимки от картинг състезания, скокове с парашут, бъгита, покорени върхове и кадри от всякакви пътешествия по целия свят.

В много от приключенията си обаче красавицата не е сама. От социалната мрежа виждаме, че до нея има мъж, който е не по-малко луда глава от нея самата. Той се казва Красимир и по снимките разбираме, че също е фен на екстремното, фитнес любител и споделя не едно и две хобита с Михаела.

Под една от общите им снимки Михаела е написала и емоционално послание до своята половинка:

Да избера теб. Да избереш мен. Не заради нужда, а заради желание - защото никой друг не ти дава онова, което усещаш с мен. Защото с никой друг не усещам онова, което усещам с теб. И никой друг не ни изпълва и допълва, така както двамата го правим един за друг. Заедно.
Защото ти си точно такъв, какъвто имам нужда и трябва да бъдеш, за да ми дадеш онова, което ми е необходимо.
Защото пасваш на полета ми, на пътя ми, на мечтите ми.
Да избера теб. Да избереш мен. Всеки ден. Това е всичко, от което има нужда любовта, за да се случва.

Двамата покоряват заедно върхове, пътешестват до екзотични дестинации, а докато тя води групови тренировки в спортен център, той е често присъствие в залата и я провокира със предизвикателства.

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти