Зеленото я обича! Принцеса Кейт се промъкна на партито на Чарлз в ослепителна рокля

Със започването на новата ера от своята кралска кариера и приемането на титлата принцеса на Уелс, Кейт Мидълтън направи голямо отклонение от еклектичното си облекло, преминавайки към строго кралската естетика с поредица от елегантни костюми.

И все пак във вторник вечерта проблясък от предишната шикозна игривост на принцеса Кейт се завърна, когато тя се вмъкна на тайно частно парти в резиденцията Кларънс Хаус.

Принцесата беше там заедно със своя съпруг, принц Уилям, за да отпразнува 75-ия рожден ден на крал Чарлз. Двамата бяха забелязани да напускат резиденцията около полунощ, след пищната кралска вечеря. Кейт беше облечена в омагьосваща изумрудено зелена рокля, украсена с блестящи пайети в тон.

Зелената рокля с романтични полупрозрачни ръкави е ушита от модната марка Needle & Thread и е вдъхновена от десените на ретро дантелените покривки.

Частното парти за рождения ден на краля позволяваше малко по-небрежен стил от обичайното и затова главата на принцеса Кейт не беше украсена с тиара. Тя беше избрала да пусне косата си в нежни къдрици и да подчерате естествената си красота с характерната си тъмна очна линия и пърхащи мигли.

Кейт напусна залата заедно с принц Уилям, който беше облечен в елегантен черен смокинг.

Крал Чарлз отбеляза своя 75-ти рожден ден, като стартира инициатива за подкрепа на благотворителни организации, борещи се срещу разхищението на нежелана храна. 

След посещението си в центъра за разпределение на храна в Оксфордшър заедно с кралица Камила, монархът се наслади на частен празник със своите близки, включително принца и принцесата на Уелс, Зара и Майк Тиндъл, принцеса Беатрис и неговате сестра, принцеса Ан.

Не за първи път виждаме принцесата на Уелс да очарова в изумруден аутфит. Един от нейните най-запомнящи се модни моменти в зелена рокля се случи през 2022 г., когато тя и принц Уилям се присъединиха към бляскава вечеря, организирана от генерал-губернатора на Ямайка.

Тогавашната херцогиня на Кеймбридж излъчваше увереност в ефирна бална рокля с отворени рамене на един от любимите ѝ дизайнери - Джени Пакам.

Нейно покойно величество кралица Елизабет II, която беше все още жива по това време, беше заела на Кейт набор от диаманти и изумрудени бижута от нейната лична колекция.

Нека видим в галерията моментите, в които Кейт доказа, че зеленото е нейният цвят:

Най-добрите модни моменти на Кейт Мидълтън в зелено

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти