Обичам красивите хора и души: В личния свят на великата Стефка Костадинова

Олимпийската шампионка и световен рекордьор Стефка Костадинова получи още едно отличие за спортните си успехи на специално събитие.

"Много съм щастлива, че съм номинирана в категорията. Това е голямо "Благодаря" към моите спортни успехи и към това, че при толкова голяма конкуренция съм избрана при положение, че сме и в Олимпийска година", заяви Костадинова. 

Славните моменти в спортната кариера на Стефка Костадинова

Репортерите на предаването "На кафе" присъстваха на събитието, ето какво каза спортната ни легенда пред тях:

Костадинова споделя, че често черпи сили и вдъхновение от природата. 

"Природата не само лекува, тя е зарежда. Аз още когато бях спортистка в активната ми спортна кариера, много често се качвах горе в планината сама със себе си и с дърветата, с шумолението на листата и така медитирах. Така си почивах, изчиствах се, концентрирах се. Природата, според мен, помага. Помага не само човек да бъде сам със себе си, но и да се изчисти от негативната енергия, защото малко или много около нас има доста негативна енергия", казва спортистката.

"Аз обичам да се събирам само с хора, които са много позитивни и никога да не говорим за работа, а само за хубави неща. И не само за спорт", добавя тя. 

Казва, че защото е зодия Овен и може би защото е спортист, е била малко по-събрана и е имала по-обострено чувство към хората в миналото. 

"Сега съм много по-мека, много по-ларж, много по-спокойна. Аз мисля, че човек не може цял живот да бъде напрегнат и да търси около себе си лошото, негативното", казва още Костадинова

"Обичам красивите хора и души. Не обичам предателствата и позьорството. Обичам човек да бъде такъв, какъвто си е", допълни тя. 

Повече гледайте във видеото.

Славните моменти в спортната кариера на Стефка Костадинова

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти