Алекса с трогателно признание към Мирослава

„Игри на волята“ вече е в такъв етап, че всеки играе за себе си, но ето че все още се намират и участници, които се раздават заради другите самоотвержено на крачка от големия финал. Точно такава битка гледахме миналия петък, когато Алекса избра Мирослава за свой поддръжник на елиминационната битка.

Съревнованието определено беше тежко, а съперник на Мира беше Георги – силите им далеч не бяха балансирани. Докато двамата носеха на раменете си собствената си тежест, а торбичките продължаваха да се трупат една след друга, Алекса забеляза, че Мира започна да трепери и да разваля стойката си под тежестта на торбите.

► Преди големия финал: кои са най-богатите участници в „Игри на волята“

Въпреки че той я предупреди няколко пъти да се откаже, защото няма чак такава нужда от предимство в предстоящата битка, тя държа до последно. Накрая самият Алекса посегна и свали тежкия прът от раменете ѝ.

„Истинска майка и жена. Благодаря!“, написа по-късно сръбският борец в Instagram към кадър от битката. Всички бяха впечатлени от упоритостта на Мира, а някои дори коментираха в социалните мрежи, че ако Алекса не ѝ беше попречил, 35-годишната майка на две деца щеше да държи до последно и дори може би имаше шанс да сломи Георги.

► Съвременна Пепеляшка или скромна родопчанка – коя е Мирослава от „Игри на волята“?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksa Erski (@aleksaerskii)

Под снимката двамата събраха и куп положителни коментари: „Лоялността е толкова рядко качество.... Евала на двама ви, евала и на Виктория, за която коренно си промених мнението. Както каза Мирослава, пари се вадят и се харчат, другото е по-важно!“, „Истински пример е Мира, а ти си много достоен финалист“, „Браво на Мира! Страхотно представяне! А за Алекса това беше поредно доказателство, че е достоен за финалист!“.

► Какво се случва днес с големите победители в „Игри на волята“

Независимо от развоя на играта за преимущество, Алекса все пак успя да победи Зорница със смазваща преднина и тя отпадна на крачка от финала. След обединението на племената в понеделник, Алекса и Мира продължават да се пазят един друг, докато Виктория опитва да преговаря и с Джаферович за отстраняването на Мани.

Мира и Ралица бяха последни в играта в снощния епизод и автоматично се превърнаха в първите номинирани. По-късно на съвета Мани и Георги събраха негативните гласове на участниците и също ще се изправят на арената тази вечер. Кои двама ще отпаднат и кои ще се спасят – гледайте от 21:00 по NOVA!

Кои са фаворитите за голямата награда в „Игри на волята“

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти