Преди големия финал: кои са най-богатите участници в „Игри на волята“

Скоро племената Безстрашни и Непобедими в четвърти сезон на „Игри на волята“ ще се обединят, а заклети фенове на състезанието решиха да направят сметка кой колко гроша е скътал в джоба си преди сливането.

Ето кои са най-големите „богаташи“ към момента, които ще могат да се възползват от грошовете си и да си купуват безценни предимства преди финала на играта, обобщиха от vesti.bg.

► Какво се случва днес с големите победители в „Игри на волята“

Според сметките на феновете, в момента Алекса е сред най-богатите участници - на сметката си той има поне 250 гроша. 

Освен завидно количество от полезните монети, Алекса има безценно предимство в играта. В своята колекция от придобивки той добави „Томахавка на съдбата“, която му дава право да спаси някого от номинации и да изпрати друг на арената. Алекса запази грошовете си по време на номинациите тази седмица. 

Георги също попадаше в челото на класацията най-богатите играчи на предаването. Той притежаваше 350 гроша на сметката си. Една постъпка, обаче го накара да не се чувства толкова горд с богатството си - припомняме ви, че той така и не купи допълнителни гласове, за да защити Фейгин и тя отпадна от надпреварата. 

От най-богат обаче Георги се превърна в най-бедния състезател в „Игри на волята“, след като си купи имунитет за цялата седмица и стана първият сигурен финалист.

Кои са фаворитите за голямата награда в „Игри на волята“

Активите на Филип също са сериозни и той е сред богаташите в екстремното риалити. Към момента на сметката му се водят 210 гроша, след като похарчи 100 за имунитет. Той обаче има също допълнителна придобивка, наречена „Амулет за таен имунитет“ и както името му подсказва, чрез него той може да се спаси от елиминация.

Гого към момента се радва на спечелени 100 гроша, получени след като отстрани своя приятел Димитър Лефтеров.

На дъното на класацията е Виктория, която към момента няма нито един грош, след като похарчи 100 за два допълнителни гласа. Същото е положението и при Мани, която похарчи всички налични грошове за имунитет.

Ралица няма много грошове, но има ценно предимство. До десетата седмица тя е завоювала едва 50 гроша, но притежава амулета „Саби на спасението“.

Генчо също имаше солидно количество грошове в джоба. Сметката на привържениците на играта показва, че той се радваше на поне 230 броя от тях, но така и не спечели амулети. А всичките му грошове + още 50 отидоха при Джаферович, след като тя го елиминира на капитанска битка. Така тя стана най-богатият участник в Игрите.

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти