„Опитаха се да ни очернят, което е нелепо“: Филип коментира скандалите в отбора на Безстрашните

Тази седмица напрежението в „Игри на волята“ видимо ескалира, а конфронтациите между мъжки и женски коалиции все повече се изострят. Повод, разбира се, беше отпадането на Мирела на капитанската битка, която се оказа и елиминационна.

Злодеите в историята се оказаха Лефтеров, Филип и Гого, които не са проявили инициатива да отидат вместо нея и да я защитят, но докъде стигат уговорките между коалициите и къде започват спекулациите не става ясно.

► Обрат в „Игри на волята“: кой заби нож в гърба на Мирела?

Ето защо Филип явно е решил да разясни ситуацията, след като доста нападки бяха изсипани срещу мъжете на Безстрашните, най-вече от страна на Джаферович и дори на Алекса от Непобедимите, който ги обвини, че се крият зад гърбовете на жените. Резултатът от ситуацията е ясен - на елиминационна битка днес отиват Гого и Лефтеров, който ще понесат последствията от тазседмичните събития.

В серия сторита в личния си Instagram Фифо обясни защо е номинирал точно Гого, след като уж се разбраха да играят заедно. Оказва се, че двамата са се разбрали предварително, а и Фифо е на мнение, че Гого трябва да усети тръпката от елиминационната битка и се надява да се завърне по-силен и с грошове.

Ябълката на раздора тази седмица определено беше изборът на Мирела за капитан, който да замести Джаферович на капитанската битка.

„Опитаха се да ни очернят, което е доста нелепо, били сме страхливци, което очевидно не е така“, обясни Фифо и също, че той, Джаферович, Мирела и Лефтеров са се уговорили да въртят капитанството помежду си.

Миналата седмица Жени и Лефтеров имаха контузии, затова на капитанска отиде Фифо. Съответно тази седмица той отстъпи ред на следващия от коалицията за капитанското място. Но тъй като наистина тежък вирус е върлувал сред участниците и Лефтеров не се е чувствал добре, опциите остават Мирела и Джаферович. Така се стига и до избора на Мирела за заместник на Жени на капитанската битка, но, както изтъква и Фифо, всички са си мислели, че Мирела отива срещу Виктория.

„Ако знаехме, че Алекса е капитан, със сигурност някой от нас, мъжете, щеше да отиде на тази битка. Изкараха го все едно сме знаели, че тя ще излезе срещу Алекса, че сме знаели, че е елиминация и че сме знаели, че тя ще изгуби. Това е нелепо.“

Женската или мъжката коалиция има повече право - феновете са на различно мнение, съдейки по коментарите в социалните мрежи, но Филип защити позицията си:

„Ако Мирела беше отстранила Алекса и му беше взела всички грошове и секири, тя щеше да бъде герой и вероятно щеше да каже „Благодаря ви, че ме пратихте на тази битка“. Нямаше въобще да се коментира, че сме я пратили на сигурна гибел.“

В крайна сметка Лефтеров и Гого ще понесат последствията от взетото решение, а Безстрашните със сигурност ще останат с човек по-малко тази седмица, понасяйки поредния жесток удар срещу племето.

„В заключение ще кажа, че това беше естественият ред на нещата, които се случиха според обстоятелствата. Никой не се е крил, никой не е мишкувал, никой не го е било страх - просто така се получи“, каза Фифо.

Кои са фаворитите за голямата награда в „Игри на волята“

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти