Наранено мъжко его: Генчо избухна грозно срещу Зорница в социалните мрежи

Жесток сблъсък между Генчо и Зорница в социалните мрежи предизвика териториалната битка в „Игри на волята“ от този понеделник. Уж на пръв поглед невинен коментар на 21-годишната студентка провокира земеделеца да ѝ пише на лично, а тя не се поколеба да сподели в Instagram обидните му думи.

Зори отговаряше на въпроси на последователите си, а някой я попита защо по време на тежката битка Георги мина 3 пъти, а Гената – 2, щом той е най-силният физически. „Ами то и аз минах 3 пъти, и Ели мина 2 пъти, и Мира също... жените изнесохме битката“, беше отговорът на Зори, който явно засегна силно Генчо.

Игри на волята Генчо Зорница
Снимка: instagram.com/@zoristtt

„Носих те 40 минути да редиш пъзела, нещастница, носи 30 кила дърво. Изобщо няма да ти коментирам, носила била битката. Двата тежки изнесох и те държах във въздуха да се бъркаш 40 минути на смешния пъзел“, е написал на лично съобщение 33-годишният земеделец.

Игри на волята Генчо Зорница
Снимка: instagram.com/@zoristtt

„Тук наблюдаваме удар по мъжкото его с моя отговор на Q&A, че жените сме изнесли битката (факт, то мъже нямаше достатъчно)“, защити се Зорница, конкретизирайки, че дънерът, който е носила, е бил 60 кг.

Доста хора се застъпиха за червената участничка, а тя сподели в сторита техните мнения. Генчо от своя страна не е коментирал в личния си профил ситуацията.

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти