Прикрит романтик: вижте как Генчо от „Игри на волята“ изненада приятелката си

Генчо от Непобедимите е истинска канара от мускули, алфа мъжкар и лидер в племето. Не го е страх да влиза в пререкания, да отстоява позицията си или да казва мнението си в очите на другите. Затова и именно той често е в центъра на скандалите в червения отбор, както се случи и на елиминационния съвет снощи.

На съвета, който започна като семейна терапия, заради раздорите и загубите, съотборниците му го определиха като бащата на племето, а Елица - за майката. Елица обаче отказа да изпълни молбата на водещата Ралица и да определи трите най-добри качества на Генчо: „Не мисля, че има такова качество“, категорично отсече олимпийската шампионка.

По време на срещата край огъня се размениха доста обвинения и нападки и в крайна сметка на елиминация този петък отиват Генчо и Звезделина. Ще успеят ли и двамата да се завърнат в племето си, предстои да разберем още тази вечер, но преди това впечатление ни направи една друга страна на 33-годишния земеделец, която е доста по-мила и романтична.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gencho Genchev (@genchomg)

В Instagram приятелката на Генчо си сподели стори, на което се вижда огромна кутия с рози и балони с изписани инициалите ѝ - красавицата се казва Преслава Пачеманова.

Макар снимката да е от 25 април тази година, момичето явно с умиление си спомня за това емоционално посрещане на летището. От профила ѝ в социалната мрежа разбираме, че учи архитектура в Лондон и че също като Генчо е атлет и поддържа невероятна физическа форма.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gencho Genchev (@genchomg)

Двамата са заедно от доста време и отношенията им са наистина сериозни. Генчо и Преслава обичат да пътуват заедно на красиви места из България и често споделят снимки от почивките си.

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти