Има ли любов след „Игри на волята“? Мирела с трогателно послание към Валери

След неочакваната елиминация на Валери във вторник, всички участници в предаването и зрители пред малкия екран бяха шокирани и съкрушени, но един човек със сигурност прие най-тежко отпадането му.

„Аз не съм си представяла, че точно Валери може да си тръгне. Не виждам как може без него. Просто се надявам да са го пленили и утре да го видим на арената. Това племе вече не е същото.“

► Най-шокиращата елиминация в „Игри на волята“: Валери разби сърцата на всички

Красавицата до последно не можеше да повярва на отпадането му и дори след излъчването на епизода не сподели нищо в социалните мрежи, както направиха много други участници. Поне до снощи, когато публикува трогателно послание до Валери и две снимки само на двамата:

„Късаше ми се сърцето така както се късаше и тогава… Когато загубиш приятел в тази изолирана среда, имаш чувството че си го загубил завинаги… Усеща се липсата ти. Ти беше сърцето и душата на племето. Всички те обичаме. Винаги искаше да има мир и разбирателство. Нямаше битка, в която да не пролееш и пот и кръв…не за себе си, за племето! Фаворит!

За мен ТИ значеше много в тази игра.

Бъди горд със себе си, Безстрашен!“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirellailievaa

На първия кадър Мирела е скочила върху гърба на Валери, а на втория са заедно в лодка. По време на излъчването на снощния епизод пък 21-годишната танцьорка сподели стори как гледа предаването и си написа „Няма такава болка“, отбелязвайки бившия си съотборник. Валери не пропусна да сподели милия жест и ѝ е отговорил със сърце.

Има ли чувства между двамата? И наистина ли са само приятели?

На всяка снимка в социалните мрежи след края на „Игри на волята“ Мирела и Валери са винаги един до друг и често прегърнати. Искрите помежду им бяха очевидни за всички, дори за бившия приятел на красавицата - Лефтеров. Валери дори да предложи да бъде номиниран на един от съветите на Безстрашните, само за да защити Мирела, когато усети, че е застрашена.

В интервюто на Валери в „На кафе“ след отпадането му Гала не пропусна да го попита за отношенията му с Мирела:

„В такава обстановка, когато има двама човека, които евентуално могат да се харесат, се случва доста по-лесно и по-непринудено, отколкото в живия живот. Все пак сме по цял ден заедно. Наистина готино преживяване беше всичко това.“

„Кавалер до последно!“, отбеляза и самата Гала на уклончивия му отговор, от който така и не се разбира категорично в какви отношения са двамата след края на формата.

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти