Сърцето на Ледената принцеса се разтопи: Георги и Фейгин с мило признание в любов

Докато една двойка се разделя, друга тепърва се събира в „Игри на волята“. При вчерашната капитанска битка Елица от Непобедимите напусна изненадващо играта, само един ден след като най-накрая се събра в един отбор с любимия си Алекса.

Докато някои зрители страдат за развоя на събитията, други се радват на зараждащите се пламъци между Фейгин и Георги, които също се обединиха в едно племе. Двамата признаха още в началото на формата, че са се запознали преди старта на играта и дори са излизали на среща. Нито плувецът, нито състезателката по фигурно пързаляне отричат, че имат симпатии един към друг и това си пролича и във вчерашния епизод.

► Романтично признание в „Игри на волята“: Фейгин и Георги разкриха в какви отношения са

Докато на Георги му беше лошо, Фейгин проверяваше дали е добре и се грижеше за него, а пред камерата призна, че се притеснява за състоянието му и се надява да се оправи бързо, тъй като разчита силно на неговата подкрепа.

Часове след излъчването на епизода Георги сподели мило видео в личния си Instagram, в което двамата съчетават своите спортове – плуване и фигурно пързаляне.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Yanev (@yanev.georgi)

„Важно е да спася ледената принцеса в тежък момент“, е написал Георги към краткото видео, под което веднага се събраха коментари. „Прекрасни!“ е написала Мани, „Жестокоо!“ коментира Куков и „Брутална история!“ пише Чакалов.

Георги и Александра и преди са споделяли свои снимки, които предизвикаха вълна от развълнувани реакции и подозрения, че отношенията им са се развили и в реалния живот след края на предаването. На едната се гледат влюбено в бар, а наскоро заедно със Зорница посетиха приют за бездомни кучета.

Как ще се развият отношенията им в предаването, дали водещите ще разобличат саботажа на Фейгин и Мани пред другите участници и дали това ще промени мнението на Георги към спортистката – предстои да разберем!

Обидени ли са Супергероите на Фейгин и Мани след скандалния им саботаж?

ТЕСТ: В кое племе в „Игри на волята“ трябва да влезеш?

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти