Обидени ли са Супергероите на Фейгин и Мани след скандалния им саботаж?

Със сигурност сте гледали вълнуващия и изненадващ епизод на „Игри на волята“ снощи или ако не сте, то вероятно вече сте наваксали със скандалния развой на събитията между трите племена.

Накратко: Фейгин и Мани от Супергероите определиха съдбата на племето, като съвсем умишлено саботираха играта, като забавяха лодката по трасето и накрая дори скришом изхвърлиха части от пъзела. Ако не бяха преднамерените им действия, синият отбор вероятно щеше да е дори на първо място, след като успяха да наваксат забавянето си по арената, а на финалната права Гого и Виктория редяха руля със светкавична бързина.

Колкото и да бяха бързи обаче, без някои части сините нямаше как да финишират въобще. И така се превърнаха в отбора, който се разпадна и беше плячкосан от Безстрашни и Непобедими. Оказва се, че това е било част от плана на „Светата троица“ Илиян, Мани и Фейгин, които още миналата седмица се наговориха да разпаднат племето, за да успеят да се запазят в играта.

Часове след излъчването на съдбовния епизод, реакциите към постъпката им не закъсняха. Докато някои ги осъждаха, други ги подкрепяха за проявената смелост. Но как реагираха собствените им съотборници?

Гого, който се раздаваше на максимум на арената и накрая дори се разплака, сподели сторита от снощи, когато голяма част от участниците се бяха събрали, за да гледат заедно епизода. На момента, в който се вижда как Мани и Фейгин се уговарят да скрият парче от пъзела, той само казва разочаровано „Неее...“.

Това, което ни направи силно впечатление обаче, са сторитата на Мирослава от Непобедимите, на които виждаме, че Цецо, Виктория, Гого, Алекса, Елица и самата Мира са се събрали в домашна обстановка и гледат заедно битката. Вероятно сте забелязали, че това е съставът на червения отбор след обединението на племената, при което Вики, Гого и Фейгин смениха екипите си. Но от картинката определено липсва самата Фейгин.

Игри на волята
Снимка: instagram.com/@miroslava_profirova

Дали не е била поканена или не се чувства на място след постъпката си, не става ясно. От социалната мрежа не става ясно къде е била Мани в този момент и дали въобще се е присъединила към останалите участници в обичайните им сбирки за гледане и обсъждане на игрите. Алекса и Виктория също не са изразили ясна позиция за случилото се, освен съжаление за разпадналия се отбор. 

Тази вечер предстои да видим и първите реакции след обединението и как ще се развият отношенията в племената. А също дали Алекса и Елица ще трябва да се разделят отново след капитанската битка или Ралица от Безстрашните е тази, която ще напусне преждевременно формата?

Най-забавните картинки на Георги Блажев за „Игри на волята“

Гледайте предаването всеки понеделник от 20:00 и от вторник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти