Обрат в „Игри на волята“: кой заби нож в гърба на Мирела?

Капитанската битка този вторник изненадващо (или пък съвсем очаквано и за зрителите, и за повечето участници) беше и елиминационна, за лош късмет на Алекса и Мирела.

След отпадането на чаровната Мирела от Безстрашните, в социалните мрежи заваляха коментари чия е била вината за това - на Джаферович, защото за втори път не успя да се бие като капитан, или на Лефтеров, че не я защити, излизайки вместо нея на арената.

„Добър участник беше! Силна и безстрашна! НО... не те прецака Лефтеров, а Джаферович“, „Не Лефтеров, а Джаферович те прецака“, „Просто ти беше бушон на Джаферович, но си много наивна и въобще не разбра“ гласят част от коментарите под поста на 21-годишната танцьорка в Instagram.

„Напълно удовлетворена съм от играта си и не бих променила стратегията си. Бях искрена в чувствата си. Плаках много. Чувствах тези хора като семейство. Забавлявах се и се смях с глас всеки ден. Намерих приятели в тази игра и не ги предадох докрай. Пазех гърба на близките си на всяка цена, дори на цената на мен самата“, споделя Мирела, явно без да таи лоши чувства към съотборниците си.

Явно лош късмет преследва Джаферович всеки път, когато е капитан, защото така и не успя да стигне до арената заради контузии. При предното ѝ капитанство в дуела я замести Валери, а битката се оказа елиминационна. Също както и вчерашната, в която си тръгна Мирела, която самоотвержено реши да излезе вместо Жени.

► Има ли страстни искри в „Игри на волята“? Лефтеров разкри в какви отношения са с Мани

От друга страна, след края на битката със сълзи на очи Мирела сподели, че с Лефтеров са си дали обещание да си помагат и да се пазят взаимно, но сега се чувства предадена и незащитена. Лефтеров пък изтъкна, че не се чувства длъжен да ѝ пази гърба, особено след като Мирела открито флиртуваше с Валери, а преди старта на предаването е казала на бившия си приятел, че все още го обича. 

► Има ли любов след „Игри на волята“? Мирела с трогателно послание към Валери

Кой изпитва повече вина - Джаферович или Лефтеров? И още какви разкрития ще направи Димитър? Предстои да разберем тази вечер!

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти