Ще я познаете ли? Елица от „Игри на волята“ е неузнаваема с новата си визия

Този уикенд Мирослава от „Игри на волята“ отпразнува своя 36-и рожден ден с пищно парти, на което присъстваха голяма част от участниците в предаването.

Балони, цветя, цяла стена с чаши с шампанско, приказна торта и десетки гости – празникът на красавицата от Непобедимите определено изглежда впечатляващ!

► Съвременна Пепеляшка или скромна родопчанка – коя е Мирослава от „Игри на волята“?

Мирослава сподели на стори и подаръка, който е получила от любимия си мъж – огромен букет червени рози и красив пръстен. „Обичана!“ гласеше надписът към краткото видео.

Сред гостите виждаме Валери, Аспарух, Мани, Гого, Георги, Цветан, Филип, Илиян, Касим, Зорница, Мирела, Алекса. Въпреки пререканията им в играта, Генчо също присъства на празника на съотборничката си и дори сподели забавен кадър на двамата в момент на „сблъсък“: „Време е за разплата със ,,сърпа на признанието“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gencho Genchev (@genchomg)

Гостът, който привлече най-голямо внимание обаче, несъмнено беше Елица. Шампионката ни по борба се появи с блестяща бежова рокля, прическа и безупречен вечерен грим. Коментарите от последователи не закъсняха: „Лелее, това Елица ли е?“, „Не можах да я позная“, „С грим е толкова различна“ написаха под снимките на женската коалиция от червения отбор.

Самата Елица пък си сподели кадри от салона за красота и написа „Красивият грим е най-красивото бижу“.

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Най-забавните картинки на Георги Блажев за „Игри на волята“

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти