Зорница от „Игри на волята“ показа мъжа до себе си

Макар да е доста активна в социалните мрежи, Зорница от Непобедимите досега не е разкривала кой е мъжът до нея.

21-годишната студентка от НСА сподели серия от кадри на двамата и написа мило послание до своята половинка:

„Ами приятели… ето го и него,това е моето момче. Моят най-добър приятел и моята сродна душа. Разбира ме, дори когато мълча. Нямам по-близък човек от него, той е всичко за мен.“

„Топ двойка“, „Бъдете щастливи“ гласят част от коментарите под публикацията. От личния профил на Ферадов виждаме, че двамата със Зори са двойка поне от 2019, откогато е и първата им публична снимка.

Двамата явно са неразделни, а Зори дори го е запознала и с другите участници от формата. Ферадов се вижда на снимките от играта им на пейнтбол и от изкачването им на Черни връх.

Вчера Непобедимите загубиха териториалната битка, след като още в началото на играта червеният отбор загуби преднината си, докато Зорница и Фейгин се бореха с люлката и фризбито. Битката се оказа изключително трудна за Непобедимите, които направиха няколко наложителни смени в постовете. Тежко падане на Фейгин от високите кокили я извади от играта, а по-късно тя смени Георги, който беше заведен до линейката от медицинския екип. Непобедимите не показаха желание за победа и не играха като едно цяло, което ги позиционира на фаталното второ място.

Кой ще надделее в капитанската битка днес - Алекса или Филип? Дали ще избере предимство за племето или лична облага? Дали противниците ще се изправят в директна елиминация един срещу друг? Гледайте тази вечер първата капитанска битка със съюзници!

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти