Черната нинджа на „Игри на волята“: вижте атлетичния Гого като тийнейджър

Георги или просто Гого е вероятно най-комплексният играч в „Игри на волята“ тази година и неслучайно е всеобщ любимец!

Той е атлетичен, добряк, страни от скандалите, има небрежно чувство за хумор и… се превърна в лесна мишена на снощния номинационен съвет на Безстрашните. Уви, късметът му изневери, просто защото не е част от жълтия отбор от самото начало, а е пришълец, дошъл от разпадналите се Супергерои. Факт е, че заедно с Лефтеров се изложиха с нареждането на пъзела, но само един от двамата ще усети последствията от загубата.

Дали ще успее да се спаси, предстои да разберем в епизода този петък, но преди това нека обърнем поглед назад, далеч в тийнейджърските му години, където започва и страстта му към калистениката.

В личния му Instagram може да видите как 17-годишният Гого тренира упорито, а година по-късно прави впечатляваща серия завъртания на лост.

Признанието не закъснява и през ноември 2015 г. виждаме снимка на Гого с купа в ръка: „С отбора ми взехме първото място в световното по калистеника“, пише младият шампион.

Макар да е родом от Сливен, Георги живее и работи като фитнес инструктор в Саудитска Арабия. „Все още не ми е поставена диагноза, но засега ме определят като хиперактивен“, пошегува се той във визитката си и няма как да не се съгласим - в игрите той определено се доказа на всеки фронт!

Гого описа подготовката си като „свръхатлет“ и ако това в началото ни е звучало леко високопарно, то на този етап от играта е дори скромно - 25-годишният спортист се доказа многократно на арената, като нямаше изпитание, което да му се опре. Все пак е единственият българин след Йордан Йовчев, участвал в Ninja Warrior, а мотото му е „Ако вярвяш достатъчно силно, създаваш невъзможното!“.

Кои са фаворитите за голямата награда в „Игри на волята“

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти