Лефтеров пусна нова песен с много познати лица в клипа и скрито послание към Мирела?

Димитър може и да отпадна миналата седмица от „Игри на волята“, но името ми продължава да се споменава активно както в самото предаване, така и в социалните мрежи.

В понеделник 28-годишният музикант пусна самостоятелната си песен „Правя го за мене“ и както разбираме от описанието под видеото, текстът, музиката и аранжиментът са изцяло негово дело.

„До всеки, който чете това: Прави го за себе си! Цени себе си и си подари време, внимание и енергия! Независимо кой какво мисли, кой какво казва и коментира! Важното е това, което правим да хареса на нас! (Разбира се без да вредим никому)

“Долу” значи да не виждаш висшето и мисълта на доброто, която влагат хората. Да не цениш и дори да мразиш.

“Горе” е там, където се чувствам - място изпълнено с благодарност, над страховете, дребните приказки и лъжите.

Бъдете горе! Бъдете здрави!“

Бившият състезател от отбора на Безстрашните явно не обръща внимание на негативните коментари по свой адрес и се е посветил изцяло на правенето на музика. Във видеото виждаме, че е заобиколен от не един и двама участника от „Игри на волята“:

„Специални благодарности за машините, които застанаха до мен и във видеото - нямат нужда от представяне!“

► Обрат в „Игри на волята“: кой заби нож в гърба на Мирела?

Фифо, Чакалов, Гого, Валери, Генчо, Касим, дори Стратимир от трети сезон на предаването танцуват и демонстрират мускули около Лефтеров, докато той припява за „всичките авери, дето казаха, че са с мене“.

„Бейбе, правя го и заради тебе, просто отне ми време. Преди ми пукаше, но сега въобще не ми дреме.“

Дали тази част от текста се отнася за Мирела, не става ясно, особено след като самият Митко призна в интервю, че вече всичко между тях е приключило. Той дори сподели, че Валери му се е извинил след края на предаването. Лефтеров разкри, че не е изпитвал ревност, но му е било неприятно, че Мирела не е отишла сама при него и да му сподели какво се случва между нея и Валери.

► Има ли любов след „Игри на волята“? Мирела с трогателно послание към Валери

„Много истинско, метафорите са на място“ е коментирал Гого песента, а Мани е написала в Instagram „Гордея се с теб 💛“. Между Мани и Лефтеров видимо прехвърчаха искри след обединението на племената, а в интервюто Митко призна, че има симпатии към нея, но чисто приятелски. 

► Има ли страстни искри в „Игри на волята“? Лефтеров разкри в какви отношения са с Мани

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти