Алекса е големият победител в четвърти сезон на „Игри на волята“!

След оспорвана битка Алекса спечели голямата награда от 100 000 лв. в „Игри на волята“!

7-кратният шампион на Сърбия по борба надви Филип, Гого, Георги и Виктория на арената, извоювайки си първото място.

В напрегнатия последен епизод той се изправи срещу противниците си в две многокомпонентни битки. В първата отпаднаха Виктория и Гого, а в епичния финален сблъсък на арената Алекса се състезава срещу Филип и Георги. 

„Ще изям всичкия пясък на плажа, ако трябва, за да стигна до победата“, пошегува се Алекса и наистина се раздаде до край на арената!  

„Това постижение за мен е един олимпийски медал. Аз успях!“, каза през сълзи големият победител след напрегнатата и оспорвана битка.

Алекса извървя доста дълъг път в предаването. Първо попадна в отбора на Резервите, като беше последният участник, който заслужи място в племената.

► Какво се случва днес с големите победители в „Игри на волята“

С хитра стратегия и много сила на арената, той влезе при Супергероите, а при сливането на племената - при Непобедимите, където беше и любимата му Елица. Двамата играха разделени до последно, като за съжаление шампионката ни по борба отпадна неочаквано от играта часове, след като Алекса облече червения екип.

► Часове преди големия финал: любопитни факти за финалистите в „Игри на волята“

Алекса спечели и участници, и зрители с неподправеното си поведение, силната воля, откровеността и не на последно място – отношението си към дамите. Той неведнъж се застъпи за жените, като излизаше на арената, за да защити целостта на племето.

Сърцат, с огромна воля, дар слово и доста кесии с грошове, Алекса беше най-голямата заплаха в очите на много от участниците – и с право. Честито на победителя!

Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Ако се чувстваш достатъчно силен за екстремното предизвикателство, наречено „Игри на волята: България“, не пропускай да се запишеш за кастинг за пети сезон ТУК

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти