„Била съм заблудена в доста моменти“: съжалява ли Ралица, че е играла с Джаферович?

На крачка от големия финал коалициите в „Игри на волята“ претърпяват сериозни промени буквално във всеки един епизод. Гого и Филип се обединиха срещу Джаферович, Жени пък играе с Ралица, Виктория е с Алекса, а Георги остана без подкрепа.

Несъмнено играчът, който предизвиква най-противоречиви коментари в социалните мрежи с играта си, е именно Джаферович, която умело лавира между коалиции и съперници и неведнъж успя да се спаси на елиминационен съвет. След отпадането на Мирела, която ѝ беше най-верният съотборник, Жени се коалира с Ралица, с която преди това имаше търкания покрай избора на Филип за капитан.

В серия от сторита в личния си Instagram Ралица отговори на въпроси на свои почитатели как се чувства сега, когато гледа епизодите и вижда какво се е случвало зад гърба ѝ:

„Първо, коалицията с момчетата, за която не знаех. Тогава не ми стана приятно. След това номинацията на Мишето. Мислех, че е решено на момента на съвета, а не че е имало заговор срещу нас.“

Игри на волята
Снимка: instagram.com/@ralitsa.kashinova.ifbbpro

Тогава Джаферович обвини Михаела и Ралица, че са разбили женската коалиция и обърна вота така, че Михаела да напусне играта - нещо, което Рали не е подозирала до излъчването на епизода.

„На вчерашния съвет Жени ми каза, че не си е купила грошове, за да ме спаси от битка с Гого, но всъщност го е направила, за да има грошове за финалния съвет.“

На снощния съвет Рали наистина беше готова да използва своите Саби на спасението, за да спаси Джаферович от елиминационна битка:

„Сега, гледайки отстрани, се радвам, че не използвах сабите, защото щеше да е голяма грешка.“

Уроците, които научихме от силните жени в „Игри на волята“

Явно Ралица осъзнава, че „много неща са останали зад гърба ѝ“, както сама казва в друго свое стори, но тогава е нямало как да знае за „предателството на Жени“. И все пак не съжалява за начина, по който е играла в предаването. 

„Лесно се подвеждам явно и приемам думите за чиста монета, без да осъзнавам, че има и задни мисли.“

Тази вечер предстои елиминационната битка, в която Ралица, Джаферович и Георги ще се изправят един срещу друг. Кой от тях ще отпадне на крачка от големия финал - гледайте от 21:00 по NOVA! 

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти