Сбогом на Джаферович! Изпълни ли се заветът на мъжката коалиция?

Неочаквано за всички, в снощната елиминационна битка отпадна именно Джаферович, която беше спрягана за един от най-големите фаворити и претенденти за голямата награда в четвърти сезон на „Игри на волята“.

Макар и доста силен и комплексен играч, Жени не успя да се пребори с Георги и Ралица на арената и отпадна на крачка от големия финал.

► „Била съм заблудена в доста моменти“: съжалява ли Ралица, че е играла с Джаферович?

Тя беше считана за сериозна конкуренция както от жените, така и от мъжете в предаването, затова и не беше чудно, когато Лефтеров, Филип и Гого решиха да се обединят, за да я изгонят.

Тогава обаче Лефтеров напусна играта, а Фифо и Гого останаха без подкрепа в племето на Безстрашните. Двамата обаче изчакаха търпеливо, натрупаха грошове и стреляха в подходящия момент, купувайки си по един допълнителен глас, който да насочат именно към Джаферович.

Реакциите след снощната ѝ елиминация не закъсняха.

„Мисията изпълнена. Поръчах на тия момчета да стигнат до финалите и успяха! Гордея се с вас! Браво и на безстрашните дами!“, е написал Лефтеров към свое забавно стори, на което се вижда как тримата бивши съюзници ликуват.

Генчо, който отпадна именно от Джаферович, също не пропусна да похвали Георги, с когото бяха в коалиция:

„Евгения, сърдечно те помолих да подкрепиш моето братче Георги, но чак да му предадеш цялото ми имане не съм се и надявал. Благодарско!!!“

Игри на волята
Снимка: instagram.com/@mitko_beats/@genchomg

Побеждавайки го, Жени обра всички грошове, които Генчо беше натрупал по време на играта, така че в сметката ѝ имаше приблизително 300, от които обаче реши да не се възползва на съвета и така се стигна до номинацията ѝ.

По време на излъчването на епизода Жени беше на светско събитие, но не пропусна да благодари на всички за подкрепата:

„Всяко нещо има своя край и аз се радвам, че самА сложих своя 👑“

Уроците, които научихме от силните жени в „Игри на волята“

Гледайте предаването от понеделник до петък от 21:00 по NOVA. Следете всичко за „Игри на волята: България“ на Facebook страницата и Instagram профила на формата!

Още за „Игри на волята“: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти