Говорим си за ...

Значението на Луната във водните знаци Рак, Скорпион и Риби

Луната в хороскопа, това е подсъзнателното възприятие на човек за заобикалящия го свят.

Елементът на водата се свързва с възприемчивост и чувства. Водата е символ на душата.

Водните Луни са Луните в Рак, Скорпион и Риби.

Те са чувствителни, преживяват интензивно,по-трудно се разкриват и за това им е необходима по-задушевна и близка обстановка, особено на Луната в Рак. При проблем тя лесно се затваря и се прибира навътре. Когато е спокойна, Луната в рак може да даде много добра душевност и сърдечност.

Луната в Скорпион подсъзнателно възприема света като недружелюбен и опасен, като агресивен. Но макар че е женски знак, Скорпионът е силен и по-скоро ще нападне в проблемна ситуация, докато Луната в Риби ще предпочете да си тръгне. 

При спокойни обстоятелства луната в скорпион може да прояви най-дълбоките чувства,  а когато Луната в Риби се разкрие, тя е мила, добра и много нежна.

По принцип водните Луни могат да се разкрият най-вече в семейството и сред близък кръг от хора. Те са внимателни, тъй като са силно чувствителни и е необходим определен подход и отношение, за да се отворят към заобикалящия ги свят по най-добрия начин.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Екипът на Edna.bg насърчава дискусиите по темите, за които пише. Изразете Вашата гледна точка, като се придържате към конкретната тема, използвате кирилица и избягвате писането само с главни букви! Модераторската политика на сайта е много стриктна и всякакви неуместни, обидни и не по темата коментари ще бъдат изтрити.

Коментирай

За да коментирате, трябва да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-новото от Edna.bg

Използването и публикуването на част или цялото съдържание на сайта Edna.bg без разрешение е забранено.