Астро прогноза за седмицата: епохално звездно събитие ни кара да преосмислим всичко

Седмичната астрологична прогноза на Вихра в предаването "На кафе" започва с напомнянето, че до 25 април Меркурий е ретрограден и не бива да взимате важни решения. 

Днес започваме деня с напрегнат аспект на Луната с Плутон, който ще засегне най-много на зодиите Лъв, Телец, Водолей и Скорпион. Обикновено Плутон тласка към дълбоки емоционални състояния и може да предизвика напрежение с най-близките ви хора. Опитайте се да владеете чувствата и реакциите. 

Какво да очаква всяка зодия от ретроградния Меркурий

Следващите два дни са балансирани, като в сряда влиянието на Луната и Венера прави деня подходящ за разкрасителни процедури и време със семейството. В четвъртък пък Луната ще бъде без курс, затова не се изненадвайте, ако не се чувствате особено продуктивни. 

В петък Слънцето влиза в Телец – очаквайте импулс за действие благодарение на огнената енергия на този знак. Периодът може да ви подтикне да преосмислите ценностите си както в материален, така и в духовен план. Той е най-благоприятен за зодиите Телец, Дева и Козирог. 

Седмичен хороскоп за 29 април - 5 май

В петък имаме и важен аспект на Меркурий и Венера – ако имате нужда си изясните отношенията си с някого, моментът е подходящ за благоприятна комуникация.

В допълнение на това планетата на действието Марс прави хармоничен аспект с планетата на щастието и дългосрочните ни цели Юпитер. 

Това ни доближава до едно рядко и значимо астро събитие, което очакваме в неделя – съединението на бавните планети Юпитер и Уран в Телец. Това ще донесе на всички големи е сериозни промени.

Възможно е да се открият нови възможности, особено във финансов план. Уран управлява и новите технологии, което значи напредък за цялото човечество. 

астрология
Снимка: iStock

Може да ви се наложи бързо да се адаптирате към съвсем нови обстоятелства в различни житейски сфери. 

Срещата на Юпитер и Уран ще ви подтикне да преосмислите всичко, което приемате за установено в живота си. Имайте предвид, че влиянието на този аспект между двете бавни планети ще се усеща в следващите 14 години и е възможно да не ви се отрази веднага. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти