Скритата символика в еднаквите числа, които виждаме случайно

жена мистично
Снимка: iStock

Числата винаги са играли важна роля в живота на човека. Още древните цивилизации са им придавали свръхестествени свойства. Някои числа са предричали щастие и успех, а други били използвани в различни пророчества.

В цивилизации като вавилонската и индуистката числото е начало на всичко. Според общоприетото убеждение повтарящите се числа винаги носят нещо мистично, загадъчно и непознато за нас.

Те показват една по-голяма реалност, която не винаги се усеща в нашето всекидневие.

Ако винаги попадаме на тези числа, докато гледаме часовника си, например 22:22, 00:00, 11:11, 12:12, това може би означава, че Вселената се опитва да ни каже нещо.

На всеки се е случвало да види случайно няколко еднакви числа, поглеждайки часа на телефона си например. Повечето хора вярват, че това съвпадение сбъдва желания, но от значение е и точно кои числа сте видели.

Повтарящите се числа не са просто съвпадение, нито въпрос на случайност. Те са ясен символ на синхронизма и прикриват по-дълбоко послание, идващо от духовния свят, разкривайки скрити тайни.

Най-мощното е числото 11, особено в неговата двойна форма 11:11. Когато видите 11:11, това означава, че голямата клетъчна памет се активира. Той стимулира паметта, за да ни напомни нещо, което сме забравили.

Като виждаме могъщия номер 11:11, това е послание, че сме на правилния път и сме приведени в съответствие с по-голяма вибрация.

Разберете в галерията ни каква е символиката на еднаквите числа, които виждаме случайно всеки ден!

Скритата символика в еднаквите числа, които виждаме случайно

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти