Хороскопи
2021

2021-вa ще бъде доста успешна година за вас, особено що се отнася до професионалното развитие, творческата работа и постигането на дългосрочни житейски цели. Ще имате подкрепа и късмет в начинанията и ще можете спокойно, без да влагате прекалено големи усилия, да осъществите намеренията си и да направите крачка напред в развитието си. Допълнителните отговорности, които може би ще поемете, няма да ви натоварят чак толкова и ще се справите доста успешно с това, което се изисква от вас. Това ще е период, в който ще видите резултатите от положеното през изминалите години старание, ще берете плодовете на онова, което сте засели. В същото време ще успеете да положите здрави основи, върху които да надграждате в следващите години. Това, което не бива да допускате, е да проявявате мързел, защото така ще се лишите от добрите възможности да създадете и изградите нещо стабилно. Ако имате добра идея, действайте – астрологичните влияния ще са на ваша страна. Отлагането, колебанията, прекалено дългото умуване ще ви попречат и ще забавят растежа ви. Другото, за което е добре да сте готови, е да започнете да учите нови неща. Запишете се на курс за придобиване на нови умения, купете си наръчници по темите, които ви интересуват, потърсете подходящо дистанционно обучение – вие избирате как ще се усъвършенствате, важното е през тази година да придобиете нови знания и да не тъпчете на едно място.

Кариера и финанси

2021 ще е изключително благодатна за вас в професионално отношение. Независимо дали искате да започнете свой бизнес, да се изкачите в йерархията на сегашното си работно място, да създадете самостоятелна практика – за всичко това ще имате зелена светлина. Трябва само да се концентрирате, да работите усърдно, да сте последователни и успехите ще дойдат. Много важно условие обаче е да сте стъпили на своя си път и наистина да сте се посветили на професията, за която имате заложби. Ако не е така, то тогава може да се преориентирате – през тази година преходът ще може да бъде извършен сравнително лесно и безболезнено. Средата на януари е чудесен момент за нови проекти, особено ако те са дългосрочни. Следващият подобен момент ще е след 11 март, като там положително развитие може да имат инициативи с творчески характер (кино, музика и др.) или такива, свързани с идеална цел и грижа за повече хора. Периодът от средата на април до 8 май ще е благоприятен за вашите финанси – тогава може да уредите успешно въпроси, свързани със заеми, застраховки, покупко-продажби. Не ги отлагайте за юни – тогава може да има някои спънки и неясноти, което ще затрудни преговорите и постигането на договорености. След 10 юли отново ще е подходящо да се правят по-сериозни промени в службата, дори да смените работното си място. През септември може да имате допълнителни приходи или някаква по-голяма материална придобивка. Бъдете внимателни в комуникацията през октомври – тогава по-трудно ще постигате разбирателство. Ако трябва да подписвате важен договор, по-добре го направете след 20 октомври.

Любов и взаимоотношения

2021-ва се очертава година на стабилност и в тези сфери. Вашето умение да преговаряте, да търсите златната среда и да поддържате хармонията във връзката си ще ви помогне да отстранявате всеки възникнал малък проблем по пътя си. Годината е много подкрепяща за зачеване на дете, а също и за всякакви съвместни начинания, които бихте могли да предприемете заедно с човека до себе си – например да си намерите общо хоби. Необвързаните представители на знака ще имате шанс за нова любов, особено през февруари, април, август и началото на септември. В самия край на годината – към средата на декември – ще сте силно емоционални: може да се появи човек от миналото ви, с когото имате нещо неизяснено или недоизживяно. От 15 до 31 декември не е препоръчително да сключвате брак, да започвате съвместно съжителство или нова връзка.

Здраве

През 2021 г. ще се радвате на доста по-голямо спокойствие и на стабилност, които ще са предпоставка за добро здравословно състояние. Сега е времето да инвестирате в здравето си, като направите някои положителни промени в начина си на живот.

Качества на Везни
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
  • Планета Венера
  • Благоприятни партньорства Овен, Водолей, Близнаци
  • Неблагоприятни партньорства Рак, Дева, Телец, Козирог
  • Щастливи числа 6
  • Ден Петък
  • Сезон Есента
  • Цвят Синьо, Светлосиньо
  • Камък Аквамарин, топаз, планински кристал, светъл турмалин

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти