Хороскопи
2021

През 2022 г. ще берете плодовете на труда и усилията, които сте полагали през предходните години. Ще получите заслужени награди, ще постигате сравнително лесно целите и желанията си. Това ще ви даде по-добро самочувствие и по-голяма увереност в себе си. На околните може да се струва, че при вас нещата стават с лекота, но истината е, че успехите ви не са паднали от небето – те са резултат както от наличие на необходимите качества, така и от усърдието и постоянството ви през годините назад. Не се отпускайте обаче – сега е моментът да затвърдите постигнатото и да надградите. Годината е благоприятна да създадете нещо, което да е лично ваше и е плод на вашите качества, знания, умения и опит. Може да е собствен бизнес или някакъв самостоятелен творчески проект, който до този момент е бил само идея. От май нататък ще имате голяма подкрепа за реализацията на свои проекти и мечти, но е необходимо и вие да сте по-активни. Ако сте малко по-смели и целеустремени, ще имате късмет в начинанията и ще получавате необходимата ви подкрепа. Ентусиазмът, който ви обзема, когато мислите за нещо, е вашият показател, че сте на прав път. Годината може да е малко по-предизвикателна за родените в периода 18-23.10. При вас са възможни скрити битки за надмощие с хора, които оказват влияние върху вас и живота ви, а също така и по-голяма доза драма в личните и семейните отношения. Нищо чудно на моменти да сте подложени на по-голямо напрежение, да сте унили или да ви обземат емоции, които трудно ще овладявате.

 

Кариера и финанси

В работен план 2022 г. ще бъде успешна. Някои от вас ще се утвърдят на мястото, където са, а други може да заемат нови позиции, които са по-удовлетворяващи. Ако се справите със задачите и отговорностите – за което има много добри шансове, стига да работите и да не се скатавате – ще получите заслужено признание и ще бъдете оценени, включително финансово. През януари и февруари не предприемайте действия, които може да доведат до финансови загуби – включително големи покупки. Възможно е да имате някои притеснения за пари, но те скоро ще се разсеят. В работата уважавайте хората, с които работите, и спазвайте поетите ангажименти – така няма да имате проблеми. Възможно е да преразгледате цените на стоки или услуги, които предлагате. Март е чудесен месец за вас в работен план – може да започнете нова дейност или да получите неочаквана възможност за развитие. През май успехите ви ще зависят от уменията ви да работите съвместно с други хора и да преговаряте, но не са изключени и трудности в комуникацията. През юни ще имате успех по финансови въпроси. През юли е във ваша полза да сте малко по-смели в начинанията – сложете край на колебанията и действайте. През септември е добре да довършите всичко онова, което сте изоставили през лятото, за да можете после да направите крачка напред. Октомври е много благоприятен месец за вас –  и за работни начинания, и финансово. Свършете най-важните дела тогава, защото от началото на ноември до края на годината планетните влияния ще забавят осъществяването на намеренията ви – особено ако са свързани с пътувания, информация, образование и търговия.

 

Любов и взаимоотношения

През 2022 г. ще имате възможност да скрепите отношенията с човека до вас, ако сте обвързани. Дори да сте имали някакви противоречия, сега ще можете да ги изгладите и дори да запалите нова искра във връзката. Това важи най-вече за периода от май до декември. В началото на годината може да излязат наяве някои неудовлетворени потребности – ваши или на любимия човек, което ще създаде напрежение между вас и дори спорове. Не се притеснявайте – с търпение и общуване ще намерите решение и път един към друг. Ако нямате партньор, през 2022 г. имате добри шансове за нова връзка, но това е по-вероятно да се случи от март нататък. Май и октомври са благодатни месеци за любовния ви живот. Ако сте родени в периода 18-23.10. обаче, нищо чудно обстановката у дома да е по-напечена на моменти. Бъдете внимателни – ще имате склонност към необоснована ревност и преувеличаване на проблемите. Не е задължително напрежението да е в отношенията с партньор – може да е и с родител например.

 

Здраве

През 2022 г. няма особени рискове за здравето ви. Нагласата ви да водите балансиран начин на живот ще ви спести излишен стрес и ще създаде вътрешна хармония, която ще се прояви и на физическо ниво. При някои представители на знака все пак е възможно да излязат наяве здравословни проблеми, които не са били диагностицирани преди или просто не им е било обръщано внимание.

Качества на Везни
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
  • Планета Венера
  • Благоприятни партньорства Овен, Водолей, Близнаци
  • Неблагоприятни партньорства Рак, Дева, Телец, Козирог
  • Щастливи числа 6
  • Ден Петък
  • Сезон Есента
  • Цвят Синьо, Светлосиньо
  • Камък Аквамарин, топаз, планински кристал, светъл турмалин

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти