Хороскопи
2020

През 2020 година посланието на звездите към вас ще бъде да станете по-зрели и по-отговорни. Възможно е да бъдете натоварени с нови задължения вкъщи или на работното място. Вероятно е да се окажете изправени през избор, който ще ви покаже, че човек не може да има всичко и се налага да жертвате нещо в името на друго, по-значимо. Някои от вас може да вземете важно решение през тази година, което да е свързано с по-сериозно обвързване в личен или в служебен план – например да си купите жилище, да се задомите или да си смените местоработата. Каквото и да решите, доста ще умувате и със сигурност ще се съобразявате какво би донесло щастие на близките ви хора. Когато правите избор обаче, гледайте кое е най-ценното за вас. Истински необходимо е да сте почтени към другите, но през тази година не по-малко важно е да сте отговорни и към себе си. Не изневерявайте на себе си и на принципите си – така ще сте сигурни, че сте избрали трайното и значимото, а не нещо, което ще ви донесе мимолетно удовлетворение. Ще се наложи да направите някакъв компромис – важно ще е той да е разумен, обмислен и да не ви кара да жертвате най-дълбоките си ценности и най-важните си принципи. Ако се окаже, че в някаква област трябва да започнете отначало, знайте, че сте на прав път. Положете новите основи и бъдете спокойни, защото върху тези устои може да израсне нещо наистина красиво и жизнено. Изключително подходяща година за създаване на семейство или за изграждане за нов дом – с уговорката, че периодът от средата на май до средата на юли не е благоприятен за сключване на брак, за начало на съвместно съжителство, също и за големи покупки.

Кариера и финанси

През 2020 г. може да жънете плодовете от всичко онова, което сте засадили и отгледали през последните години. Ако обаче установите, че определен етап от професионалната ви реализация е приключил, знайте, че годината е много подходяща да направите завой, пренареждане на приоритетите си или да поставите съвсем ново начало в служебната сфера. За да се чувствате добре, старайте се да има баланс между работата и личния ви живот, между отговорностите на работното място и тези към любимите хора. Постигането на баланса може и да не е съвсем лесно, но с подкрепата на хора около вас, мисията е възможна, ако се стремите към това. Януари и февруари (докъм 18-и) са благоприятни месеци, особено ако имате намерение да извършите промени в работата, да стартирате нов проект, да поискате повишение на заплатата. Много ключов период за вас е времето от средата на май до края на юни, защото ще е свързан с взаимоотношенията ви, включително служебните. Преживяванията ви през този период може да ви подтикнат да обмислите важни въпроси, да си изясните положението и да вземете решения, които имат отношение към бъдещето ви. През септември и октомври избягвайте да правите големи промени – ако напуснете службата си преди или в началото на периода, има риск да останете дълго време без работа. Дори много да ви се иска да действате, изчакайте – направете следващите стъпки обмислено и със стратегия, а не под влияние на емоциите. В края на годината може да ви се отвори чудесна нова възможност, което ще спомогне да завършите 2020-а оптимистично.

Любов и взаимоотношения

През 2020 г. онези представители на знака, които сте сериозно обвързани, е възможно да бъдете изправени пред някои изпитания. От една страна, ще искате да прекарвате по-дълго време с любимия човек, но заради отговорности, задължения или амбиции това няма да се случва. Някои може да се почувствате раздвоени между партньора/партньорката и родителите си. Докато намерите златната среда ще мине време, а и ще са необходими усилия. Възможно е обаче, стига да го искате. Все пак няма как да угодите на всички – ще трябва да решите кое е по-важно за вас и да изберете него. Може да направите нещо съвместно с партньора/партньорката си през тази година – да имате дете, да си купите дом или да създадете бизнес. През май и юни бъдете внимателни, защото общуването с човека до вас няма да е лесно – възможно е да говорите на различни езици и всеки да остане затворен в собствените си представи за нещата. Не бързайте да си правите каквито и да било изводи – дайте време и на себе си, и на другия човек. Не преценявайте конфликтите през тази година като катастрофа, а гледайте на тях като на възможност да се опознаете по-добре, да промените нещо в себе си и да си пренаредите приоритетите. Най-голямата трудност ще изпитате, извършвайки тази вътрешна промяна. Сторите ли го, и обстоятелствата ще се променят.

Здраве

През 2020 г. обърнете по-голямо внимание на здравето си, особено ако отношенията ви в дадена сфера не се подреждат, както бихте искали. Ако търпите несправедливост или се чувствате недооценени, нищо чудно да трупате недоволство, което може да „избие” в тялото ви. Бъбреците са органите, които астрологията свързва тясно с хармонията в отношенията, така че те са уязвими. Най-добрата превенция ще е да наблюдавате емоционалното си състояние и да вземете мерки, ако дадена ситуация не ви устройва.

Качества на Везни
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
  • Планета Венера
  • Благоприятни партньорства Овен, Водолей, Близнаци
  • Неблагоприятни партньорства Рак, Дева, Телец, Козирог
  • Щастливи числа 6
  • Ден Петък
  • Сезон Есента
  • Цвят Синьо, Светлосиньо
  • Камък Аквамарин, топаз, планински кристал, светъл турмалин

Ох на мама ohnamama.bg

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти