Хороскопи

2023

След като през 2022 г. имахте благопритни условия да осъществите някои свои намерения и да постигнете конкретни резултати, сега – през 2023 г. – продължете да надграждате. Това, което ще ви помогне да вървите с по-голяма лекота напред, особено в месеците до май включително, е взаимодействието ви с подходящите хора. Така да се каже, късметът ще идва отвън – чрез срещите, познанствата, контактите и сътрудничеството. Това значи да търсите съдействие и подкрепа за всичко, което ви вълнува или тревожи, независимо дали е юридическа консултация, здравен проблем или любовен съвет. Намирането на точните хора и консултациите с тях ще ви дадат нужната увереност, за да продължите да постигате намеренията си. Много от вас може да получат добри съвети или подкрепа от половинката си в посочения период. През октомври пред вас се отваря врата към нещо ново, така че наблюдавайте събитията и преживяванията си тогава – те ще ви покажат каква промяна е нужно да осъществите в бъдеще, какво да оставите и към какво да се впуснете. При някои промяната може да е свързана с нова връзка или ново делово партньорство. Годината е по-предизвикателна, ако сте родени в периода 18-22.10., защото при вас ще се случва една по-дълбока и продължителна трансформация. Може да се наложи да направите избори, които не са лесни, тъй като изискват да оставите нещо старо зад гърба си или да се преборите със самите себе си. Всичко това обаче ще бъде за добро – за да живеете по-автентично и по-здравословно.

Кариера и финанси

Работата може да бъде източник на някои безпокойства и предизвикателства през годината, но преодоляването им ще ви подтикне към израстване, а при някои – и към нов професионален път. Ще бъдете доста натоварени, но въпреки всичко гледайте да не прекалявате. Дори да си мислите, че можете да се справите с всичко, в един момент ще ви дойде много. Що се отнася до финансите, тази година – от юни нататък – е подходяща за инвестиции, теглене на заеми и предити, както и уреждане на финансови взаимоотношения с роднинии делови партньори. През януари може да имате някои затруднения в работен и финансов план. През февруари и март обаче се разкриват чудесни възможности да подредите онова, което не е наред, и да постигате целите си с лекота. Ако искате да си намерите нова работа, моментът е добър за ново начало. Ще получавате и солидна подкрепа, така че не действайте сами, а с подходящите хора. Април и май са благоприятни месеци, особено ако става дума за ново партньорство или екипна работа. Финансовите въпроси ще се разрешават благоприятно, но трябва да сте малко по-търпеливи. Платете стари сметки и задължения. През лятото е във ваша полза да си почивате повече, особено ако сте били по-натоварени в работата. През септември ще усетите прилив на енергия, който ще ви тласка напред, но ще трябва отново да изчакате да минат задържащите влияния, които са до към 20.09. Октомври и ноември са ключови месеци за вас – те са отправната точка към промените, които ще се случват през следващата година. Може да усетите и голяма доза смелост, за да действате по-решително.

Любов и взаимоотношения

2023 г. е благодатна за вас точно в сферата на взаимоотношенията. Ако сте обвързани, може да получите подкрепа от човека до вас и това да скрепи още повече връзката ви. Дори да сте имали трудности, сега бихте могли да ги преодолеете по-лесно. Доброто общуване и искреността помежду ви ще бъдат важни фактори за развитието на връзката ви. За необвързаните годината може да предложи шанс за нова любов, която да прерасне в нещо по-сериозно. Ключови месеци за нови срещи, които са и портали към по-големи промени във взаимоотношенията, са април и октомври-ноември.

Здраве

Темата за здравето е силно акцентирана при вас през тази годината, така че е добре да сте по-внимателни с начина си на живот. Прекаленото натоварване с работа или конфликти с колеги може да ви се отразят неблагоприятно, така че търсете начини да решавате тези спорове или – ако сте напълно недоволни от работното си място – да си намерите ново. Давайте си почивка – особено през юли и август. Превърнете по-здравословния начин на живот в свой приоритет за тази година. Вие решавате кои точно навици да промените и какво ново да внесете, но е хубаво да преосмислите тази житейска област и да внесете някакви корекции. Това важи с особена сила за родените в периода 18-22.10, за които наистина е препоръчително по-щателно пречистване от токсини. Правете си детоксикации и променете режима си на хранене, така че да не натоварвате тялото си.

Качества на Везни
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
  • Планета Венера
  • Благоприятни партньорства Овен, Водолей, Близнаци
  • Неблагоприятни партньорства Рак, Дева, Телец, Козирог
  • Щастливи числа 6
  • Ден Петък
  • Сезон Есента
  • Цвят Синьо, Светлосиньо
  • Камък Аквамарин, топаз, планински кристал, светъл турмалин

Още от хороскопи


Магическата топка
Попитай Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти