Хороскопи
2019

За да избегнете свръхнатоварване през 2019 година, ще трябва много добре да организирате изпълнението на различните задачи и задължения, които стоят на дневен ред. Това се отнася не само за ангажиментите ви в службата, но и за тези вкъщи. По всяко вероятност през тази година ще ви се струпа повече работа и няма как да избегнете това, но все пак се старайте да не губите баланса и да си осигурявате почивка – и за тялото, и за ума. Това, което ще е добре да си повтаряте често през тази година, особено когато сте изправени пред предизвикателство, е, че трудностите са преодолими. Ще се окаже, че положените усилия в крайна сметка са си заслужавали, така че се заредете с търпение и не се обезкуражавайте. И не си мислете, че да се появят усложнения задължително означава да имате проблеми. Натоварването през тази година може и да е в името на нещо добро – например грижа за деца, изграждане на дом или професионално развитие. Хубавите работи стават бавно – през 2019 г. ще се уверите в истинността на това, което сте чували много пъти. Въпреки по-голямото натоварване в службата и многобройните изисквания, които ще бъдат предявявани към вас в личен план, има голяма вероятност да изпратите годината удовлетворени, защото ще се усещате по-зрели и способни да се справяте с живота. Ако усетите, че нещо върви на приключване – в личен или в служебен план – вероятно сте прави, така че не се вкопчвайте в старото. Направете каквото е по силите ви, за да изясните и да изчистите отношенията с хората, които са замесени – така самите вие ще встъпите много по-спокойно в 2020 година.

Кариера и финанси

През 2019 г. основно предизвикателство пред вас ще бъде как да съчетавате личните и семейните ангажименти, от една страна, и служебните си задължения – от друга. Прекаленото залитане в крайности може да ви създава проблеми. Така че, дори когато ви се струва, че нямате друг избор,  не прекалявайте с работата, за да не пострада личният ви живот. Възможно е през тази година в професионален план да настъпят промени – вероятно те ще бъдат по посока поемане на по-големи отговорности и прекратяване на стари ангажименти. Справите ли се с всичко това, ще се радвате на признание, а вероятно и на по-големи приходи. Промени са възможни още през януари, когато много от вас ще преосмислите приоритетите си и ще поставите пред себе си нови цели. Моментът ще е наистина много силен, затова обмислете внимателно какво точно искате и действайте. През януари и февруари обаче ще се намерят хора, които ще ви провокират с поведението си и често ще се ядосвате. Март се очаква да е по-спокоен месец, в който ще съумеете да осмислите промените и всичко случило се до момента, и да си направите изводи. През април може да се случи събитие, което да ви тласне към действия и поемане по нова посока. През май успешно ще разрешите финансов въпрос, като е възможно да се стигне до неочакван развой. Лятото може да е по-горещо за вас, особено ако имате противоречия с началници и колеги, тъй като има вероятност напрежението да ескалира и да ви бъде трудно да запазвате самообладание. Ще проявявате склонност да действате импулсивно и може да се решите да извършите кардинални промени. През септември ще трябва да довършвате някои стари дела – концентрирайте се върху тях, за да може през следващите месеци да сте свободни, когато се впускате в нови и интересни начинания. Силен за вас ще е октомври – през този месец пречките вече ще са останали зад гърба ви, а  и волята ви да постигнете нещо значимо ще е силна. През ноември може да възникнат известни грижи за пари, но през декември всичко ще се нормализира и нищо чудно да постигнете растеж.

Любов и семейство

Партньорските и семейните отношения са двете области, в които ще трябва да полагате повече усилия през 2019 година. От вас ще се изисква много, а и вашите очаквания към любимите хора никак няма да са ниски. Като се прибавят битовите и материалните въпроси, няма да е чудно, че ще сте подложени на по-големи натоварвания. Добре би било да снижите критериите си и да не прекалявате с критиката – тя само ще навреди на отношенията ви с партньора/партньорката, а и с другите важни хора в живота ви. Ако обаче нещо куца във взаимоотношенията ви и се измъчвате от това, не си мълчете – рано или късно натрупалото се у вас напрежение ще избие. Възможно е през тази година да се наложи да направите някакъв компромис, който ще се окаже много правилно решение в дългосрочен план, в случай сте избрали онова, което наистина е ценно, а сте пожертвали друго, не толкова значимо. Като цяло звездните влияния през тази година няма да са много благоприятни за нова любов – по-скоро следва да работите за заздравяването на вече установени взаимоотношения.

Здраве

През тази година се грижете повече за здравето си: отидете на профилактични прегледи, обръщайте внимание на симптомите, които ви притесняват. На моменти жизнената ви енергия може да е понижена, така че я изразходвайте правилно. Не я пилейте, като се ядосвате например за дреболии или като опитвате да се борите с независещи от вас обстоятелства. Ако пестите енергията си и я влагате там, където е необходима най-много, ще се справите успешно с предизвикателствата и няма да се излагате на излишни рискове. Спортувайте повече – ще ви се отразява добре и ще разтоварвате от стреса.

Качества на Везни
  • Елемент Въздух
  • Характеристика Кардинален, мъжки, положителен
  • Планета Венера
  • Благоприятни партньорства Овен, Водолей, Близнаци
  • Неблагоприятни партньорства Рак, Дева, Телец, Козирог
  • Щастливи числа 6
  • Ден Петък
  • Сезон Есента
  • Цвят Синьо, Светлосиньо
  • Камък Аквамарин, топаз, планински кристал, светъл турмалин

Оферти

Още от хороскопи


Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти