Истината за крайните диети и лишенията: съветите на диетолога Енджи Касабие

Познаваме Енджи Касабие като популярен диетолог, както и като изглючително красива и винаги усмихната дама. И именно позитивното отношение към живота е първата тайна на безупречната визия на всяка жена, споделя тя пред Vbox7.

"Винаги да обичаме себе си, както и да обичаме другите, за да сме винаги в добро настроение", съветват още тя.

В менюто си Енджи залага на домашно приготвената храна и максималната консумация на течности, както и се стреми да бъде близо до природата, за да черпи сили и енергия от нея. 

Енджи Касабие
Снимка: кадри vbox7

Енджи Касабие категорично заявява, че храната тип фаст фууд не бива да е строго забранена, но трябва да консумираме в умерени количества.

„Не е полезна, но организмът трябва да има имунитет срещу нея. Не трябва да е забранена, защото тогава организмът ще го иска два пъти повече“, съветва диетологът. 

Енджи не вярва в крайните диети и лишенията: "Човек може да отслабне, когато полага усилия за промяна на неговия личен живот и начина на живот като цяло."

Първата стъпка за успех за справяне със затлъстяването е човек да осъзнае, че с диета няма да постигне мечтаната цел, а с промяна на начина и мисленето ни за това как се храним.

„Какво би станало ако спазвам този режим за една година –мога ли да продължа да го направя или не. Ако отговорът е да – това е режимът за вас“, съветва експертът. 

Какво още сподели Енджи Касабие пред камерата на vbox7, разберете от видеото горе. 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти