6 странни и ужасни предменструални симптома, които не са свързани с болка

Знаете ли кое е наистина ужасно? Менструалните болки. А знаете ли кое е още по-ужасно? Всички останали странни симптоми, които тялото ни изпитва, докато преминаваме през "онова време от месеца".

Едва ли има жена, която да не е изпитвала поне един от следните симптопи. Защото сме "благословени" не само с болки, но и с какви ли не странни усещания.

Днес ще си говорим именно за всички онези симптоми на месечния ни цикъл, които не са свързани непременно с болка, но са все така неприятни.

Качване на тегло - това не е точно качване на килограми, а по-скоро е задържане на течности в организма, но все пак в дните преди настъпване на менструацията, е възможно кантарът да показва малко повече. За това е отговорен хормонът прогестерон. В повечето случаи теглото на жената се връща към нормалното си състояние няколко дни след започването на цикъла.

Упражненията ни изглеждат по-трудни - ако обичате да посещавате фитнеса, е възможно да имате по-голяма мускулна треска от обичайното в онези дни от месеца. Ето защо е хубаво в тези ситуации да не се натоварвате твърде много и да правите по-леки упражнения.

Останалите по-странни и интересни симптоми, можете да видите в галерията ни ТУК >>>

Виж още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти