Когато сексът не върви

Наталия Кобилкина
Снимка: Драгомир Спасов

Наталия Кобилкина

Здравейте, любими приятели. Задавате ли си често въпроса какво да правим, ако в момента сме много влюбени, но сексът не се получава? Трябва ли да прекъснем връзката, ако партньорът ни има малък член, който не е в състояние да ни донесе сексуално удоволствие? Възможно ли е да поддържаме взаимоотношения с човек, с който не си пасваме сексуално, но пък се разбираме чудесно и сме перфектната двойка във всяко друго отношение?

Често така се получава, че уж се обичаме и всичко е прекрасно, обаче сексът не е достатъчно хубав.

Какви всъщност са причините за този проблем със секса?

Много хора мислят, че размерът има значение. Или че жената трябва да владее някакви много специални техники или да е безумно разкрепостена.

Всичко това не е вярно!

Истината е, че за достигане на сексуално удовлетворение и у двамата партньора в двойката са необходими няколко много простички неща.

В практиката си съм се срещала с много двойки, които са доста консервативни, но правят хубав секс. Срещала съм и много мъже, които нямат чак толкова голямо мъжко достойнство, но въпреки това побъркват жените до себе си.

Къде тогава се крие тайната на наистина добрия секс?

Любовната връзка трябва да започва от химическо привличaне между мъжа и жената. Ние можем да имаме секс без връзка, но не можем да имаме връзка без секс. Така че, ако сексът наистина не върви – това вече не е връзка. Може би бизнес партньорство, приятелство, но със сигурност не е връзка. 

Така че, може би точно тук е моментът да се замислим точно какъв тип взаимоотношения искаме да градим със съответния човек, с който изпитваме несигурност в секса и докъде можем да стигнем в подобно партньорство.

Размерът също няма чак толкова голямо значение. Важно е какво той прави с него. Ако проблемите в секса се основават на недостатъчно голямо, според вас, мъжко достойнство, то те могат да бъдат преодолени съвсем лесно. 

По статистика - най-ужасните и нежелани любовници са красивите жени и мъжете с големи членове. Това се обяснява с факта, че те си мислят, че могат да не правят нищо повече от това. Така че мъжете със среден размер полов орган (12-14 см), често много по-добре владеят своите пръсти и език и с това постигат истинските чудеса.

Освен това, винаги можем да добавим по-големи играчки и вибратори, за да стигнем до важните скрити точки - стига мъжът да е по-отворен и да експериментира.

Важно да имаме открита комуникация и да споделяме за нещата, които наистина ни касаят. Това е първото условие, ако искаме да разрешим проблемите във взаимоотношенията си, дори тези от сексуално естество. Ако постоянно премълчаваме нашите чувства, желания, фантазии, всичко това създава дистанция между вас двамата и на края това се отразява на секса. Така че говорете свободно с любимия си човек.

Ако сексът не се получава, въпреки всички усилия и от двете страни – нямате желание, не получавате достатъчно удоволствие, може би тялото ви подсъзнателно подсказва, че това е не вашият човек и трябва да го потърсите на друго място.

Научете се да "изключвате" мислите си и не търсете какво е правилно и какво е грешно. Много хора имат някакви стандарти и ги следват. В секса няма общ стандарт. Правете всичко онова, което ви носи удоволствие, стига и партньорът да няма нищо против това.

Пожелавам на всички уникален и незабравим секс и помнете - сексът е много важна основа на щастливата връзка. Не го пренебрегвайте!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти