Да, господа, размерът има значение

Да, господа, размерът има значение
Снимка: Thinkstock

От много време се дискутира неприятният за мъжете въпрос има ли размерът значение?

Според мнозина големината наистина е въпрос на възприятие и по-скоро е наложен стереотип, че надарените са по-добри любовници, а реални всичко опира до техника, химия и т.н.

Разбира се, това също е вярно, но ново проучване, проведено сред над 300 дами, установило, че размерът на мъжкото достойнство определено има значение.

Изследователите от университет в Шотландия са анкетирали различни на възраст жени и се оказало, че за достигане до вагинален оргазъм размерът определено е важен.

Подчертава се, че не всички дами държат точно по този начин да достигнат до голямото "О", като припомня, че има и други физически начини това да се случи.

А какъв е идеалният размер, който би задоволил всяка една жена, е въпрос без конкретен отговор. Всичко е строго относително. Иначе за стандартни се смятат дължина 15 - 18 см. и обиколка 12 - 14 см (около 4.5 см широчина).

Все пак основното нещо, от което дамите се впечатляват, е самото отношение на мъжа до тях, а не какво може да предложи като физически данни.

От друга страна наскоро стана ясно, че по-бедните нации се радват на по-надарени мъже.

Според ново проучване на проф. Ричард Лин от Ълстърския университет, Северна Ирландияс най-дълго мъжко достойнство са от представителите на Конго, Еквадор и Гана, гласи изследване на .

Той е сравнил средната дължина на еректирали пенеси сред мъже от 113 държави, а резултатите са публикувани в септемвирйския брой на сп. "Лични и индивидуални различия" (Personalitу and Individual Differences).

Най-дългият полов член имат мъжете в Конго с 18,03 см (средна дължина). Втори са еквадорците със 17,8 см, а трети ганайците със 17,3 см.

В Европа на най-дълги пениси се радват исландците - 16,5 см, докато мъжете, които имат най-малко повод за гордост, са румънците, чието мъжко достойнство едвам достига 12,7 см.

На свой ред британските медии не без съперническо злорадство отбелязват, че средностатическият пенис на поданиците на Елизабет Втора достига цели 14 см. Това съответно е с половин сантиметър повече от средния французин и с 1,2 см по-дълъг от непокорните някога ирландци.

При италианците и холандците средната "надареност" достига 15,74 см, при шведите 14,98 см, гърците 14,73 см, германците 14,48 см.

За българите и останалите балкански народи не се казва нищо в съобщенията на медиите за изследването.

На свой ред израелски медии подчертават, че средният еврейски пенис има дължина, която не е за пренебрегване - 14,38 см. По този показател Израел надминава много западноевропейски нации, а също австралийците с техните 13,3 см.

Американците от своя страна отчитат скромни размери на "надареността" си - средно по 13-сантиметрови пениси.

В постсъветското пространство на най-дълги "мъжки достойнства" – цели 16 см - се радват един от най-бедните етноси – грузинците. Средностатическият пенис в авторитарната Беларус е дълъг 14,63 см, а в Украйна 13,97 см. Най-къса е надареността на руснаците - 13,3 сантиметра.

Скромни размери на мъжкото достойнство са регистрирани и при мъжете от Югоизточна Азия и Далечния изток. 11 см е средната дължина на пениса в Китай, 10 см в Индия и Тайланд и 9,7 см в Южна Корея.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти