Нека си вали! Трендовете, с които ще изпъкнете в сивото дъждовно време

Месец април ни показа своята не толкова приветлива страна - облаци, сиво време, дъжд и кал. Точно се бяхме настроили на пролетно-лятна вълна и бяхме извадили леките рокли и ризи от гардеробите и ето че април се превърна в ноември. Заедно с това възникна и въпросът "Какво да облека сега?". 

Тоалетите за дъждовни дни обикновено не печелят награди за шивашкото си изящество. Това е така, защото когато има дъжд в прогнозата, повечето от нас ще направят всичко необходимо, за да останат защитени от стихиите – дори това да означава да пожертваме стила си. Не е задължително да е така.

11 идеи за офис облекло, които ще ви накарат да блеснете

За щастие, с правилните съвети и трикове е възможно да намерите тоалет за дъждовни дни, който е не само практичен, но и стилен.

Качественият дъждобран може да са това, към което посягате, когато започнат да се надигат облаци, но това не е единствената ви възможност.

За да разширите потенциала на вашето облекло, имайте предвид материята и цвета. Например, използването на водоустойчиви материи (вместо супер абсорбиращи) и естествени влакна ще ви пази сухи и щастливи.

Съвет: По-тъмните цветове обикновено са за предпочитане пред по-светлите нюанси, тъй като те изглеждат по-добре, ако случайно се намокрят. И все пак, не се страхувайте да опитате ярък, смел цвят, който може да повдигне настроението ви в онези сиви, мрачни дни.

Вижте в галерията ни кои са любимите ни тоалети за дъждовните дни, както и съвети как да ги носите:

Трендовете, с които ще изпъкнете в сивото дъждовно време

Виж още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти