Как да носим „боб“ прическа според формата на лицето си

Mакар че всички прически могат да бъдат съобразени с формата на лицето ви, днешната тема е за късите подстрижки. Kолкото и да обичаме дългите гриви и плажните вълни, бобът с дължина до брадичката или до раменете все още е на мода.

Боб прическите се смятат за класически и вечни, защото подхождат на различни форми лица и видове коса. Това е универсална прическа, която може да се приспособи към различни модни тенденции и стилове.

Смел боб - новата блестяща визия на Радина Кърджилова

Освен това, боб прическите са лесни за поддръжка и създават структуриран, модерен външен вид. Те продължават да бъдат популярни сред жените, тъй като са удобни и се комбинират добре с различни облекла и аксесоари.

Първото нещо, за което се сещаме, когато се спомене боб прическата е липса на дължина, с която да се работи: не виждаме как може прическата да се адаптира според лицето на човека с толкова къса коса. Но това съвсем не е така.

Според някои от най-известните стилисти в бранша всичко се свежда до това да знаете точната дължина, кога да включите пластове/етажи и дали бретонът трябва да е част от комбинацията.

Независимо дали имате кръгла, овална, квадратна или сърцевидна костна структура, в галерията ще откриете най-подходящия за вас боб:

Как да носим боб прическата според формата на лицето си

Прочетете още:

Как да носим „боб“ прическа според формата на лицето си

По-красива

Мода и козметика

Как да носим „боб“ прическа според формата на лицето си

Mакар че всички прически могат да бъдат съобразени с формата на лицето ви, днешната тема е за къс...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти