Елегантност в червено и още прекрасни пролетни визии от испанската кралица Летисия

кралица Летисия колаж
Снимка: Getty

Преди летните температури да завладеят гореща Испания е моментът да наваксаме с още от пролетния гардероб на Летисия Ортис.

Последно ви разказахме как за наградите Reina Letizia тя се появи с рокля в черно и бяло, а на сцената кралицата на Испания видя друга дама, облечена като нея. Припомнете си тук ► Ето какво ще се случи, ако се появиш със същата рокля като кралица Летисия

Това обаче не беше единственият път тази пролет, когато съпругата на крал Фелипе Шести използва подобна двуцветна комбинация. За да уважи с присъствие Националните награди за иновация и дизайн, Нейно величество се появи с блуза в екрю на Maksu, миди пола и колан Burberry в черно – всички това, носено и преди от кралицата на Испания, пословична с устойчивите си модни избори.

Испанската кралица в класическа комбинация

На любимата си дизайнерска къща Carolina Herrera заложи Летисия Ортис за появата си в Гуадалахара на наградите на Фондация „Принцесата на Жирона“. Кралицата подчерта стройната си фигура с широки черни панталони с висока талия и копринена риза в нюанс слонова кост с бродерии.

Нежност и класа: кралица Летисия с безупречен силует в черно и бяло

В края на март Летисия отново облече дрехи от гардероба на своята свекърва – винтидж комбинация от червена блуза и пола, принадлежащи на кралица София и съчетани с обувки в същия цвят. Този път поводът бе обяд с президента на Коста Рика в двореца Сарсуела.

Кралица Летисия в червено от глава до пети

Съпругата на Фелипе Шести се появи в бургундско червено за посещение в Палма де Майорка през април. Това, което изглежда като комбинация от поло блуза и пола, всъщност е носената и преди от кралицата рокля Massimo Dutti. Тя съчета дрехата с аксесоари на Magrit – обувки на ток и чантичка, имитираща крокодилска кожа.

Испанската кралица в тъмночервена визия

Кралицата на Испания за пореден път облече червено, но този път в по-светъл нюанс, този път за раздаването на Националните изследователски награди в Барселона. Вълнената рокля Carolina Herrera бе с ръкави, напомнящи кимоно, а за чантичката и обувките Летисия отново разчиташе на Magrit, макар и в бялата гама.

Летисия Ортис отново в червено

Но през изминалите седмици испанската кралица заложи и на още цветове. Когато в края на април сняг изненада и жителите на Испания, съпругата на Фелипе Шести пристигна с чадър за литературните награди „Мигел де Сервантес“ в Алкала де Енарес край Мадрид. Необичайното време обаче на се отрази на стила ѝ – тя се появи в тъмносиньо с рокля по тялото и пелерина на Carolina Herrera, пристъпвайки с лачени обувки на ток Magrit.

Летисия Ортис в синьо

Спортно-елегантна бе дни по-късно Летисия по време на литературните награди за деца и младежи, обличайки топ и панталон Maria Barragan в зелената гама. Освен обувки и чантичка Magrit в смел металически нюанс, испанската кралица избра за събитието и бяло вълнено палто на Felipe Varela.

Летисия Ортис със стилна визия в зелено

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти