Стилно съвършенство: най-добрите есенни визии на испанската кралица Летисия

кралица Летисия
Снимка: Getty

Последно ви я показахме покрай откриването на учебната година в Испания и на среща с чилийския президент, на която облече рокля на своята свекърва. От тогава насам обаче кралица Летисия има още доста добри модни попадения, с които си струва да наваксаме.

Сред най-добрите нейни есенни визии безспорно се нарежда комбинацията с марка Uterqüe от сако с пепитен десен и черни кожени панталони. Стилното съчетание на материи беше допълнено от черни велурени обувки на ток от Carolina Herrera и обеци Gold & Roses.

Вижте още снимки на този и останалите тоалети в съответните галерии долу.

Кралица Летисия със стилна есенна комбинация

За церемонията на журналистическите награди „Франциско Сереседо“ испанската кралица се появи с елегантно секси рокля Hugo Boss. Моделът в черно включваше и прозрачна горна част с макраме и ресни, като зададе и цвета на аксесоарите – обувки Manolo Blahnik и чантичка Nina Ricci.

Летисия Ортис в елегантна черна рокля

Обратно на делова вълна, Летисия облече костюм в розово за връчване на наградата „Училище на годината“. Подобен модел на Hugo Boss в светъл цвят винаги е добра идея за разчупване на строгия бизнес стил и повече настроение в студените дни, особено когато е комбиниран и с обувки и блуза в същата гама за завършена монохромна визия.

Испанската кралица в цветна делова визия

Семпла, но величествена беше испанската кралица и по време на филмовия фестивал „Опера Прима“ в Тудела. За събитието Летисия бе заложила на вълнена рокля COS, допълнена от кожен колан Burberry, а чантичка с перфорации Hugo Boss и чифт обувки Prada завършваха визията, подчинена изцяло на черния цвят.

Кралица Летисия в черно от глава до пети

Повод като официална вечеря в двореца позволи на кралица Летисия да се появи в пълния си блясък. Черната рокля с презрамки на Giorgio Armani позволяваше на разкошните бижута да изпъкнат, докато заедно с крал Фелипе Шести бяха домакини на италианския президент Серджо Матарела и неговата съпруга Лаура Матарела.

Летисия Ортис в пълния си блясък за официална вечеря в двореца

За посрещането на италианската първа двойка по-рано същия ден испанската кралица избра визия, в която преобладаваха сивите тонове. Туидена рокля в меланж бе единственият по-шарен елемент от облеклото ѝ, допълнена от обувки Magrit, чанта Furla и величествено палто тип наметало Boss, което определено бе в главната роля.

Испанска кралица във величествена есенна визия

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти