Безупречната кралица Летисия с пролетен гардероб мечта

кралица Летисия колаж
Снимка: Getty

Летисия Ортис си остава една от най-заетите кралски особи в света. Графикът ѝ през март изглежда по-зает от всякога, а пролетта все по-смело си проправя път в гардероба на испанската кралица.

В началото на месеца тя придружи съпруга си Фелипе Шести за раздаването на Златни медали за постижения в изкуството. На церемонията Летисия Ортис се появи с рокля Moises Nieto в цвят розова фуксия, която и преди сме виждали да носи.

Летисия Ортис: елегантност в цвят фуксия

В същата гама испанската кралица присъства на събитие, посветено на Световния ден на редките болести. Комбинацията от розова блуза с дълги ръкави и плисирана пола с преливащи цветове е идеална за преходните дни към новия сезон.

Кралица Летисия в нежно пролетно съчетание

За Седмицата на модата в Мадрид Летисия Ортис се появи в бяла рокля, за която се смята, че е дело на личната ѝ шивачка. Бухналите ръкави, ефирният силует и цепката над коляното допринасят за величественото излъчване на кралицата.

Видение в бяло: испанската кралица Летисия

Флоралните мотиви са най-логичният избор за пролетта, а съпругата на Фелипе Шести реши да заложи на класическо бяло и черно с плетена рокля на испанската марка Galcon Studio, допълнена от черен колан. Визията ѝ за посещение в Малага бе завършена с велурени обувки Massimo Dutti в тъмносиньо и бяла чантичка Furla.

Кралица Летисия в черно и бяло

Последната комбинация, която искаме да ви покажем, не се отличава с етикета „пролетно“, но е толкова добро попадение, че няма как да не го включим тук! Него кралица Летисия облече за концерт в Мадрид в памет на жертвите на тероризма и съчетава както символиката на черния цвят, така и вечерната елегантност, подходяща за музикално събитие. В главната роля тук е блестящата макси пола от гардероба на кралица София, която изпъква благодарение на копринена блуза Sandro с V-образно деколте, чантичка Magrit и кожени обувки Prada.

Блясък в черно за испанската кралица

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти