Кралица Летисия засия в пълния си блясък за гостуване в Швеция

кралица Летисия
Снимка: Getty

Крал Фелипе Шести и кралица Летисия гостуваха в Швеция, където бяха посрещнати от крал Карл XVI Густаф и кралица Силвия.

Двудневният им престой в Скокхолм цели „допълнително укрепване и популяризиране на дългогодишните и много добри отношения“ между двете страни, както и стимулиране на „сътрудничеството в зеленото възстановяване от пандемията на Covid-19, с акцент върху иновативни и устойчиви решения“.

За нас обаче това бе поредният повод да се насладим на облеклото на испанската кралица. Летисия пристигна в двореца с червена рокля и лента за коса в същия цвят. За да се стопли в студеното време, тя носеше пелерина с кожа върху нея – и двете с марка Carolina Herrera.

Кралица Летисия пристигна със стил в Швеция

По-късно Летисия се показа в пълния си блясък за вечеря в Кралския дворец в Стокхолм. Съпругата на Фелипе Шести избра модел от устойчивата колекция на H&M. Тюлената рокля в тъмносиньо на шведската марка бе и начин да отдаде почит към домакините.

Тиарата Fleur-de-Lis, притежание на испанската кралица Ена, даде величествен завършек. А ние се радваме, че този път няма маска, която да пречи на визията ѝ!

Елегантна бе тя и на следващия ден, обличайки рокля в пастелен нюанс на Pedro del Hierro. Моделът, разчупен с няколко апликации с флорални елементи, беше съчетан с аксесоари от Magrit в същия цвят - чантичка и обувки на висок ток.

Испанската кралица Летисия в нежна разкроена рокля

Припомнете си още нейни модни попадения тукСтилно съвършенство: най-добрите есенни визии на испанската кралица Летисия

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти